Curry frecat pulpe de pui afumate cu sorg-Chile glazura
Reteta Curry frecat pulpe de pui afumat cu sorg-Chile glazura ar putea satisface pofta ta Indian în jurul valorii de 2 ore și 15 minute. Această rețetă servește 6 și costă 2,33 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 51G de proteine, 59G de grăsime, și un total de 854 calorii. Dacă aveți piper măcinat, coapse de pui, chile de arbol și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Barbacoa (chile-miel afumat frecat), Pulpe De Pui Frecate Cu Condimente, și Crispy Spice Frecat Pulpe De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: 1 cană de mere sau așchii de lemn hickory, înmuiate în apă timp de cel puțin 2 ore
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Sos De Curcan, încălzit
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Pentru coapsele de pui: aduceți 4 căni de apă, sare și zahăr la fiert într-o cratiță medie. Gatiti pana cand sarea si zaharul se dizolva, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Scoateți cratița de pe foc și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Puneți puiul într-un castron și adăugați saramura răcită. Acoperiți vasul și dați-l la frigider timp de 30 de minute și până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Scoateți puiul din saramură, clătiți bine și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1
Combinați 1 lingură de apă, sorgul, chile de arbol și presărați sare și piper la foc mic într-o cratiță mică. Gatiti glazura pana la sirop. Puneți deoparte 1/3 cană glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Cartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 Inch
Sorg
Dressing Japonez De Susan Preparat
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1
Combinați ancho chile, coriandru, chimen, fenicul, sare, turmeric, cardamom, cuișoare, piper și chile de arbol într-un castron mic. Frecați fiecare coapsă de pui cu o parte din condimente frecați și periați cu uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei Iute
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Turmeric
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Pregătiți grătarul fierbătorului sau fumătorul pentru grătar indirect, cu căldură medie-mare peste cărbuni.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Puneți pielea de pui în jos pe focul direct și gătiți până la crsipy, aproximativ 5 minute. Întoarceți puiul și gătiți, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Transferați puiul într-un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Împrăștiați așchii de lemn de mere peste cărbuni. Întoarceți puiul la grătar la foc indirect. Acoperiți grătarul. Gătiti puiul între 250 și 275 de grade F, până când un termometru introdus în pui înregistrează 160 de grade F, 45 până la 50 de minute. La aproximativ 30 de minute, periați puiul cu o parte din glazura de sorg-chile. Chiar înainte de a scoate puiul de pe grătar, periați din nou cu mai multă glazură de sorg-chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sorg
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Sos De Curcan, încălzit
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De Legume
6
Transferați puiul într-un platou și stropiți o parte din glazura rezervată de sorg-chile deasupra.
Gruener Veltliner, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Podgoriile Illahe și Vinăria Gruner Veltliner cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.