Curry de carne de vită măcinată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 309 calorii, 21g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,35 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. mergeți la magazin și ridicați ceapă, pudră de chili, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Curry De Vită Măcinată, Curry De Vită Măcinată, și Aragaz Lent De Duminică: Carne De Vită Măcinată Cu Curry Thailandez.
Instrucțiuni
1
Gatiti orezul in apa conform indicatiilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
2
Între timp, în tigaie de 12 inci, gătiți carne de vită, ceapă, usturoi și rădăcină de ghimbir la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită este gătită bine; scurgeți dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir
Usturoi
Ceapă
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția coriandrului, în amestecul de carne de vită. Reduceți căldura la mediu. Fierbeti neacoperit 8-10 minute, amestecand ocazional, pana se ingroasa usor.
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gabrielskloof Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.