Rețeta Curry de vită cu condimente prăjite este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 336 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,96 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați tulpini de coriandru, pudră de curry, piure de roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Sfeclă cu condimente prăjite, Varză de Bruxelles cu condimente prăjite, și Macrou cu condimente curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti carnea de vită, combinați primele 3 ingrediente; frecați uniform peste carnea de vită. Acoperiți și răciți 2 ore, aruncând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Pentru a pregăti condimente prăjite, încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați coriandru și următoarele 6 ingrediente (coriandru prin frunze de dafin); gatiti 1 minut sau pana cand parfumat, agitare tigaie în mod constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Puneți amestecul de coriandru, zahărul, cardamomul și 1/4 linguriță de sare într-un condiment sau râșniță de cafea și procesați până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei în cuptorul olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
6
Adăugați jumătate din amestecul de carne de vită; saut 5 minute sau până se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Scoateți din tigaie cu o lingură cu fante. Repetați procedura cu uleiul rămas și amestecul de carne de vită; scoateți din tigaie. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Adăugați ceapa și ghimbirul în tigaie; gatiti 6 minute sau pana cand ceapa este frageda, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Adăugați amestecul de condimente prăjite, usturoiul și ardeiul; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
10
Adăugați carne de vită, iaurt și ingredientele rămase; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 1 oră și 30 de minute sau până când carnea de vită este fragedă.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Pratsch organic Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.