Curry de vită cu condimente prăjite

Curry de vită cu condimente prăjite
Rețeta Curry de vită cu condimente prăjite este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 336 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,96 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați tulpini de coriandru, pudră de curry, piure de roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Sfeclă cu condimente prăjite, Varză de Bruxelles cu condimente prăjite, și Macrou cu condimente curry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti carnea de vită, combinați primele 3 ingrediente; frecați uniform peste carnea de vită. Acoperiți și răciți 2 ore, aruncând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Pentru a pregăti condimente prăjite, încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați coriandru și următoarele 6 ingrediente (coriandru prin frunze de dafin); gatiti 1 minut sau pana cand parfumat, agitare tigaie în mod constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Puneți amestecul de coriandru, zahărul, cardamomul și 1/4 linguriță de sare într-un condiment sau râșniță de cafea și procesați până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei în cuptorul olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
6
Adăugați jumătate din amestecul de carne de vită; saut 5 minute sau până se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Scoateți din tigaie cu o lingură cu fante. Repetați procedura cu uleiul rămas și amestecul de carne de vită; scoateți din tigaie. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați ceapa și ghimbirul în tigaie; gatiti 6 minute sau pana cand ceapa este frageda, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați amestecul de condimente prăjite, usturoiul și ardeiul; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
10
Adăugați carne de vită, iaurt și ingredientele rămase; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 1 oră și 30 de minute sau până când carnea de vită este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri

Ingrediente

3grăsime de porc înapoigrăsime de porc înapoi2kilogramecarne de tocană de vită, tăiată și tăiată în bucăți de mușcăturăcarne de tocană de vită, tăiată și tăiată în bucăți de mușcătură2Bucăți de caramele Heath Barcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiltulpini proaspete de coriandru tocatetulpini proaspete de coriandru tocate1inchbaton de scorțișoară, ruptbaton de scorțișoară, rupt23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsemințe de coriandrusemințe de coriandru12 lingurițe de pudră de usturoi3 cartofi rumeni, tăiați în bucăți de 1 inch3 cartofi rumeni, tăiați în bucăți de 1 inch12 lingurițe de pudră de usturoiPudră De Curry De CasăPudră De Curry De Casă2Bucăți de caramele Heath Barsemințe de schindufsemințe de schinduf33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmghimbir proaspăt decojitghimbir proaspăt decojit591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibildressing lamaie piperdressing lamaie piper1Bucăți de caramele Heath Barcardamom la solcardamom la sol23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmPaprika dulce maghiarăPaprika dulce maghiară4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiliaurt simplu cu conținut scăzut de grăsimiiaurt simplu cu conținut scăzut de grăsimi3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbulion de carne de vită cu conținut scăzut de sarebulion de carne de vită cu conținut scăzut de sare12 lingurițe de pudră de usturoiulei de măsline, divizatulei de măsline, divizat7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapă tăiată verticalceapă tăiată vertical2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilardei gras roșu tocatardei gras roșu tocat2ardei iute roșii uscațiardei iute roșii uscați0Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă2Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2 1/2 căni de kefalotyri sau kasseri, ras2 1/2 căni de kefalotyri sau kasseri, ras

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Pratsch organic Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Pratsch Organic Gruner Veltliner
Pratsch Organic Gruner Veltliner
100% Certificat Organic Gruner Veltliner. Acest vin este pe bază de plante, proaspăt și picant, cu note de piper alb, măr și citrice pe gust.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate57
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista