Curry de vinete prăjite la cuptor și dovlecei de nucă
Rețeta Curry de vinete prăjite la cuptor și dovlecei de nucă este gata în aproximativ 1 oră și 35 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, întreg 30 și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 4 și costă 1,23 USD pe porție. O porție conține 204 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ardei jalapeno, ceapă verde, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 22 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Dovlecel Prăjit La Cuptor Cu Marsala, Dovleac de nucă prăjit la cuptor cu Marsala, și Dovlecei și năut prăjiți cu Curry.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Aichenberg Premium Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.