Curry de vinete, năut și roșii
Reteta vinete, năut și Curry de roșii este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă face 4 porții cu 347 calorii, 10g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați lapte de cocos, vinete, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Curry de roșii-năut în coji de vinete, Curry de vinete și năut, și Curry De Vinete, Cartofi Și Năut.
Instrucțiuni
Într-o tigaie foarte mare, adâncă, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat până când încep să se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați ghimbirul și usturoiul și gătiți până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Adăugați pudra de curry și gătiți până la parfum, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați vinetele, nautul, bulionul și laptele de cocos și aduceți la foc mic. Acoperiți și gătiți la foc moderat până când vinetele încep să se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Se amestecă roșiile în curry, se acoperă și se fierbe până când vinetele sunt fragede, cu aproximativ 3 minute mai mult. Se condimentează cu sare și piper. Se amestecă coriandrul și se servește.