Curry de pui Kenyan ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 17. Acest fel principal are 999 calorii, 58G de proteine, și 58G de grăsime pe porție. Pentru $3.68 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ghimbir, etichetat, băț de scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Un gust de Curry de pui din Africa - Kenya, Pilau Kenyan, și Varză Cu Curry Kenyan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
New Curries este una dintre cele mai recente din seria cărților de bucate săptămânale pentru femei. Cu siguranță se pare că există probabil cel puțin una dintre aceste cărți de bucate în fiecare gospodărie din Australia. Cu toții am apelat la paginile lor pentru rețete fiabile care funcționează.Nu lăsați lungimea listei de ingrediente să vă descurajeze să încercați acest curry. Odată ce ați organizat ingredientele, procesul este de fapt destul de simplu și felul de mâncare este gata în 30 minutes.My singura plângere este în fotografia folosită pentru a însoți acest fel de mâncare. Nu există nicio modalitate prin care FELUL de mâncare din imagine ar fi putut fi produs urmând rețeta. Sunt obișnuit să fie cazul cu Donna Hay, dar este dezamăgitor să vezi că AWW-ul vreodată de încredere a cedat stilului versus substanță.Curry De Pui Kenyan[
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
2
Servește 6]marinată: 20 de grame ghimbir proaspăt ras3 căței de usturoi, zdrobiți1 linguriță ceașcă de turmeric măcinată suc de lămâie40 ml ulei1 linguriță cumin3 lingurițe garam masala1 lingură coriandru măcinat1 linguriță paprika1 linguriță fulgi de chilli70 grame iaurt1 kg file de coapse de pui fără piele, tăiate în bucăți
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coapse De Pui Dezosate Fără Piele
Turmeric
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3
Curry: 40ml ulei600 de grame de ceapă brună, tocată grosier2 lingurițe de pudră de chilli2 lingurițe de schinduf măcinat20 de grame de ghimbir proaspăt ras3 căței de usturoi, zdrobiți1 linguriță de turmeric măcinat2 x 400 de grame cutii de roșii zdrobite1 băț de scorțișoară2 ardei iute verde lung, tocat fin cană suc de lămâie300 ml cremă1 lingură
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Ceapă Galbenă
Hârtie De Orez
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1
Așezați ingredientele pentru marinată într-un castron și amestecați bine pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați puiul, amestecați bine pentru a vă asigura că sunt bine acoperite. Acoperiți și dați la frigider timp de 30 de minute.Gatiti puiul: Incalziti cuptorul la 240C.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare (un wok funcționează bine).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Adăugați ceapa, pudra de ardei iute, schinduful, ghimbirul, usturoiul și turmericul. Se amestecă bine și se gătește până se înmoaie ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Turmeric
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați roșiile, bățul de scorțișoară, ardeii iute verzi și sucul de lămâie. Simmer, acoperit timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Pentru Ungerea Insertului
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
4
Adăugați smântâna și mierea, amestecând bine și fierbeți, neacoperite timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare Nu
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
5
Adăugați puiul în curry, fierbeți până când puiul este fiert, aproximativ 5 - 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
6
Se ia de pe foc înainte de a amesteca coriandrul proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
7
Se servește cu orez simplu de iasomie fiert.Pe o scară de la 1 la 10, această rată de curry: etichetată cu Curry
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Leth Steinagrund Gruner Veltliner cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.