Curry de pui Indian II

Curry de pui Indian II
Indian pui Curry II este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție conține 210 calorii, 11g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, usturoi, lapte de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați boluri de pui curry indian cu sos de iaurt curry, Curry De Pui Indian, și Curry de pui Indian II pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se sotează ceapa până se rumenesc ușor. Se amestecă usturoiul, pudra de curry, scorțișoara, ardeiul, frunza de dafin, ghimbirul, zahărul și sarea. Continuați să agitați timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
Frunze De DafinFrunze De Dafin
ScorțișoarăScorțișoară
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
ZahărZahăr
SareSare
3
Adăugați bucăți de pui, pastă de roșii, iaurt și lapte de cocos. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți timp de 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Lapte De CocosLapte De Cocos
Pasta De TomatePasta De Tomate
IaurtIaurt
4
Îndepărtați frunza de dafin și amestecați sucul de lămâie și ardeiul cayenne. Simmer încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Frunze De DafinFrunze De Dafin

Echipamente

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatice în meniu? Încercați asocierea cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Rezervația de Morgenzon Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Decadent auriu cu nuanțe verzi, acest Chardonnay prezintă arome de brioșă prăjită cu marmeladă zesty. O coloană vertebrală de tei și lemongrass cu note florale de caprifoi și frangipani apar pe palat. Vanilie caldă, bogată și o nuanță cremoasă de migdale persistă pe final.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista