Curry De Pui Din Sudul Indiei

Curry De Pui Din Sudul Indiei
Rețeta Curry de pui din sudul Indiei este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 482 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,74 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, coriandru măcinat, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Curry de legume din sudul Indiei cu frunze de Curry, Curry De Miel Din Sudul Indiei, și boluri de pui curry indian cu sos de iaurt curry.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Așezați ceapa în tigaie și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați jalapeos, usturoi, ghimbir și 4 linguri de suc de lămâie și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
4
Transferați amestecul pe o farfurie.
5
Adăugați restul de 2 linguri de ulei în tigaie și ridicați focul la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați puiul și amestecați-l până devine auriu, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
7
Adăugați cayenne, coriandru, chimen, semințe de muștar și sare și amestecați încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
CoriandruCoriandru
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
ChimenChimen
SareSare
8
Adăugați piersicile, amestecul de ceapă și 1/2 cană de apă și fierbeți timp de 8 minute. Se amestecă laptele de cocos, se reduce focul la mediu-mic și se fierbe ușor timp de 2 minute. Gustați și adăugați sucul de lămâie rămas, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
CeapăCeapă
ApăApă
9
Serviți cu iaurt, pâine plată sau ambele, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
IaurtIaurt

Echipamente

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gunderloch Estate Riesling Dry. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Gunderloch Estate Riesling Uscat
Gunderloch Estate Riesling Uscat
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista