Curry de ou de nucă de cocos cu orez roșu și șalotă crocantă

Curry de ou de nucă de cocos cu orez roșu și șalotă crocantă
Reteta Curry de ou de nucă de cocos cu orez roșu și șalotă crocantă ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 1 oră și 45 de minute. O porție conține 545 calorii, 11g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,57 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână praz, turmeric, ulei de arahide și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Găluște de porc curry verde thailandez în sos de nucă de cocos cu șalotă prăjită crocantă, Tofu Crocant Și Tăiței De Orez În Sos De Nucă De Cocos Curry Roșu, și Supă de conopidă Curry-citrice cu scoici tocite și șalotă crocantă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face orezul: într-o tigaie cu sos mediu la foc mediu-mare, încălziți uleiul de arahide până strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați prazul și presărați cu puțină sare pentru a le scoate umezeala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Se sotează până se înmoaie.
4
Adăugați orezul și amestecați până când fiecare bob este acoperit cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Adăugați frunzele de dafin și stocul. Aduceți la fierbere și gătiți 20 de minute fără a scoate capacul. Când orezul a absorbit lichidul și este gătit, scoateți tigaia de pe foc și dați deoparte. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Pentru a face curry: umpleți o tigaie mare de sos la jumătate cu apă și aduceți la fierbere. Adăugați ușor ouăle, coborându-le în apă folosind o lingură mare. Gatiti timp de 14 minute. Nota bucătarului: reduceți focul dacă tigaia cu sos începe să fiarbă. Puneți imediat ouăle într-un bol cu apă cu gheață, pentru a preveni formarea inelului gri în jurul marginii gălbenușurilor. Lăsați ouăle să se răcească câteva minute, apoi curățați ouăle și feliați-le în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Într-o tigaie mare, încălziți câteva linguri de ulei de arahide, iar când străluciți, adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se rumenesc. În timp ce gătesc, prăjiți ardeii iute, semințele de coriandru și semințele de chimen într-o tigaie mică la foc mediu, tremurând din când în când pentru a nu le arde. Prăjiți chilele până când sunt parfumate, apoi macinați într-o mașină de tocat condimente până când sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați ardeii măcinați în amestecul de ceapă, împreună cu coriandrul, semințele de chimen și turmericul și sotați timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
TurmericTurmeric
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
9
Adăugați laptele de nucă de cocos și apa. Aduceți amestecul înapoi la fierbere, apoi acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute pentru a dezvolta aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
10
Așezați jumătățile de ouă în sosul curry în ultimele 5 minute de gătit. Amestecați ușor într-o mână generoasă de cilantro. Fii atent la ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos CurrySos Curry
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
11
Umpleți o tigaie mică de sos cu ulei de arahide la 2 inci pe părțile laterale ale tigaiei. Aruncați șalotele în făina de orez și testați dacă uleiul este gata, aruncând un inel de șalot în el, ar trebui să sfârâie instantaneu și să se ridice în vârf și să înceapă să se rumenească. Prăjiți șalotele în loturi și așezați-le pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie când au terminat. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Făină De OrezFăină De Orez
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Asamblați fiecare farfurie cu o lingură de orez, o oală generoasă de sos curry și o jumătate de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos CurrySos Curry
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
13
Garnisiți cu șalotele prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
14
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista