Curry de ou de nucă de cocos cu orez roșu și șalotă crocantă

Curry de ou de nucă de cocos cu orez roșu și șalotă crocantă
Reteta Curry de ou de nucă de cocos cu orez roșu și șalotă crocantă ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 1 oră și 45 de minute. O porție conține 545 calorii, 11g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,57 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână praz, turmeric, ulei de arahide și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Găluște de porc curry verde thailandez în sos de nucă de cocos cu șalotă prăjită crocantă, Tofu Crocant Și Tăiței De Orez În Sos De Nucă De Cocos Curry Roșu, și Supă de conopidă Curry-citrice cu scoici tocite și șalotă crocantă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face orezul: într-o tigaie cu sos mediu la foc mediu-mare, încălziți uleiul de arahide până strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați prazul și presărați cu puțină sare pentru a le scoate umezeala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se sotează până se înmoaie.
4
Adăugați orezul și amestecați până când fiecare bob este acoperit cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
Adăugați frunzele de dafin și stocul. Aduceți la fierbere și gătiți 20 de minute fără a scoate capacul. Când orezul a absorbit lichidul și este gătit, scoateți tigaia de pe foc și dați deoparte. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Pentru a face curry: umpleți o tigaie mare de sos la jumătate cu apă și aduceți la fierbere. Adăugați ușor ouăle, coborându-le în apă folosind o lingură mare. Gatiti timp de 14 minute. Nota bucătarului: reduceți focul dacă tigaia cu sos începe să fiarbă. Puneți imediat ouăle într-un bol cu apă cu gheață, pentru a preveni formarea inelului gri în jurul marginii gălbenușurilor. Lăsați ouăle să se răcească câteva minute, apoi curățați ouăle și feliați-le în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Într-o tigaie mare, încălziți câteva linguri de ulei de arahide, iar când străluciți, adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se rumenesc. În timp ce gătesc, prăjiți ardeii iute, semințele de coriandru și semințele de chimen într-o tigaie mică la foc mediu, tremurând din când în când pentru a nu le arde. Prăjiți chilele până când sunt parfumate, apoi macinați într-o mașină de tocat condimente până când sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați ardeii măcinați în amestecul de ceapă, împreună cu coriandrul, semințele de chimen și turmericul și sotați timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
TurmericTurmeric
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Adăugați laptele de nucă de cocos și apa. Aduceți amestecul înapoi la fierbere, apoi acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute pentru a dezvolta aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
10
Așezați jumătățile de ouă în sosul curry în ultimele 5 minute de gătit. Amestecați ușor într-o mână generoasă de cilantro. Fii atent la ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos CurrySos Curry
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
11
Umpleți o tigaie mică de sos cu ulei de arahide la 2 inci pe părțile laterale ale tigaiei. Aruncați șalotele în făina de orez și testați dacă uleiul este gata, aruncând un inel de șalot în el, ar trebui să sfârâie instantaneu și să se ridice în vârf și să înceapă să se rumenească. Prăjiți șalotele în loturi și așezați-le pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie când au terminat. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Făină De OrezFăină De Orez
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Asamblați fiecare farfurie cu o lingură de orez, o oală generoasă de sos curry și o jumătate de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos CurrySos Curry
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
13
Garnisiți cu șalotele prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
14
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista