Curry De Năut Cu Mărar Proaspăt (Rasa Walla Kabuli Chana)

Curry De Năut Cu Mărar Proaspăt (Rasa Walla Kabuli Chana)
Rețeta Curry de năut cu mărar proaspăt (Rasa Walla Kabuli Chana) ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 40 minute. Această rețetă servește 4 și costă 1,95 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 273 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână roșii, semințe de coriandru, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Curry De Năut (Chana Masala), Friptură cu ochi de coastă cu unt de brânză albastră și inele de ceapă Walla Wallan, și Halibut ars cu ceapă de primăvară Walla Walla, fasole Fava și Sh pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Aichenberg Premium Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Gruner Veltlinern premium de la Aichenberg este o delicatesă austriacă administrată de o familie. Are arome de fructe proaspete și picant, cu note de fructe tropicale și piper. Prospețimea gustului degajă arome de mere verzi care sunt de lungă durată și împachetează un pumn la final. Acest vin se asortează bine cu carne albă, pește, brânzeturi și mâncăruri italiene, cum ar fi pizza și paste.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista