Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați Curry de miel în stil Indian cu tăiței de orez. Această rețetă servește 8 și costă 1,82 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 381 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în jurul valorii de 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați năut, chimen măcinat, cilantro și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Curry De Miel În Stil Indian, Curry de năut (stil Indian) peste orez Basmati, și Picior de miel în stil Kashmir – acest stil Indian de miel este un adevărat deliciu, toată lumea va crede că ești un bucătar gourmet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți un cuptor olandez antiaderent la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Presărați mielul cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați mielul în tigaie; sotati 4 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Turnați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Adăugați făina, ceapa, ghimbirul și usturoiul în amestecul de miel; sotati 2 minute. Se amestecă curry, chimen și coriandru; gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Mazare Decojita, Optional
6
Adăugați smântână și următoarele 4 ingrediente (cremă prin roșii); aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Roșii De Soare Nu
7
Gatiti taiteii in apa clocotita 5 minute sau pana cand se face.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
8
Se scurge bine.
9
Așezați 1 cană de tăiței în fiecare dintre cele 8 boluri de supă. Se toarna aproximativ 1 cana amestec de miel peste fiecare portie. Topiți fiecare porție cu 1 lingură de cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Mazare Decojita, Optional
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling, și spumante ros_loc. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Laurenz V Reserve fermecător Gruner Veltliner cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Laurenz V Reserve Fermecător Gruner Veltliner
Aromele merelor coapte și o spiciness tipică Veltliner se căsătoresc pentru a crea un buchet fascinant de fructe. La gust, vinul este moale și suculent, susținut de o aciditate fină a fructelor. Foarte armonios, permițând o băutură perfect netedă. Pur și simplu fermecător!