Curry de miel în stil Indian cu tăiței de orez

Curry de miel în stil Indian cu tăiței de orez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați Curry de miel în stil Indian cu tăiței de orez. Această rețetă servește 8 și costă 1,82 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 381 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în jurul valorii de 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați năut, chimen măcinat, cilantro și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Curry De Miel În Stil Indian, Curry de năut (stil Indian) peste orez Basmati, și Picior de miel în stil Kashmir – acest stil Indian de miel este un adevărat deliciu, toată lumea va crede că ești un bucătar gourmet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți un cuptor olandez antiaderent la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Presărați mielul cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Adăugați mielul în tigaie; sotati 4 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Turnați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Adăugați făina, ceapa, ghimbirul și usturoiul în amestecul de miel; sotati 2 minute. Se amestecă curry, chimen și coriandru; gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
6
Adăugați smântână și următoarele 4 ingrediente (cremă prin roșii); aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
7
Gatiti taiteii in apa clocotita 5 minute sau pana cand se face.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
8
Se scurge bine.
9
Așezați 1 cană de tăiței în fiecare dintre cele 8 boluri de supă. Se toarna aproximativ 1 cana amestec de miel peste fiecare portie. Topiți fiecare porție cu 1 lingură de cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling, și spumante ros_loc. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Laurenz V Reserve fermecător Gruner Veltliner cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Laurenz V Reserve Fermecător Gruner Veltliner
Laurenz V Reserve Fermecător Gruner Veltliner
Aromele merelor coapte și o spiciness tipică Veltliner se căsătoresc pentru a crea un buchet fascinant de fructe. La gust, vinul este moale și suculent, susținut de o aciditate fină a fructelor. Foarte armonios, permițând o băutură perfect netedă. Pur și simplu fermecător!
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate23
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista