Curry De Miel Din Sudul Indiei

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Curry de miel din sudul Indiei. Această rețetă face 6 porții cu 565 calorii, 37g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.42 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați frunze de curry, miel de umăr dezosat, semințe de coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o destul de scump rețetă pentru fanii alimentelor din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 12 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este mare. Încercați Curry De Miel Din Sudul Indiei, Curry de legume din sudul Indiei cu frunze de Curry, și Curry De Pui Indian Din Sud pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Începeți prin a seta o oală mare, grea, la foc mediu. Măcinați cuișoarele, feniculul, chimenul, coriandrul și turmericul într-o mașină de tocat condimente.
Adăugați ulei în oala fierbinte și turnați condimentele. Aruncați bețișoare de scorțișoară, frunze de dafin, frunze de curry și ardei iute. Prăjiți 2-3 minute până devin aurii și aromate - aveți grijă, frunzele se vor stropi puțin. În timp ce se prăjesc, se adaugă ceapa, usturoiul și ghimbirul în robotul de bucătărie și se pulsează până se toacă fin.
Condimentează mielul cubat cu sare și piper, apoi adaugă în oala cu ulei și condimente. Se rumenesc peste tot, aproximativ 5-7 minute.
Adăugați piure de ceapă și transpirați puțin pentru a îndepărta o parte din umiditate - aproximativ 8 minute. Amestecați cu o lingură de lemn în timp ce mergeți. Acum adăugați roșii proaspete și acoperiți ușor cu capac. Reduceți căldura și fierbeți timp de 40 de minute până când mielul este fraged.
Scoateți capacul și degresați grăsimea de pe suprafață. Îndoiți iaurtul și fierbeți încă 5 minute.
Garnisiți cu cilantro proaspăt tocat și scallions serviți cu orez basmati aburit și raita.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. RELAX Riesling cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![RELAX Riesling]()
RELAX Riesling
Din podgoriile din regiunea viticolă Mosel, acești struguri Riesling se coc în ardezie și sol mineral și sunt recoltați pe baza gustului și maturității lor optime. Fermentat la rece în rezervoare din oțel inoxidabil, acest vin aduce o aciditate naturală, oferind un echilibru perfect, care este răcoritor de crocant și vă lasă gura udată pentru mai mult.RELAX Riesling este fermentat ușor uscat, cu un buchet minunat de fructe și arome intense de mere și piersici, cu doar un indiciu de citrice.Relaxați-vă Riesling este delicios pe cont propriu! Dar se împerechează perfect cu o varietate de alimente, de la fructe de mare la grătar și păsări de curte la mâncăruri asiatice picante și salate proaspete.