Curry De Legume De Toamnă

Curry De Legume De Toamnă
Reteta toamna Curry de legume ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 25 minute. Această rețetă face 4 porții cu 198 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână năut, coriandru, bulion de legume și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Curry De Legume De Toamnă Rapidă, Tofu Curry roșu cu legume de toamnă, și Plăcintă cu oală de legume cu pui și toamnă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați cartofi dulci la tigaie; saut 3 minute. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați conopida, ceapa și pudra de curry; gatiti 1 minut, amestecand constant amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
ConopidăConopidă
CeapăCeapă
4
Adăugați bulion și următoarele 3 ingrediente (prin roșii); aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când legumele sunt fragede, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
TomateTomate
BulionBulion
5
Se presară cu coriandru; se servește cu iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
IaurtIaurt
6
Meci de vin: Viognier. Tangenta 2008 Paragon Vineyard Viognier (Valea Edna, CA; $1
Ingrediente de care veți avea nevoie
ViognierViognier
VinVin
7
este vinul tău obligatoriu aici, cu note de gardenie, piersică și caise. Este suficient de corpolent pentru a întâlni năutul la jumătatea drumului, dar suficient de crocant pentru a ține până la roșiile acidulate și iaurtul. -- Sara Schneider
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
TomateTomate
CaiseCaise
IaurtIaurt
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
VinVin

Echipamente

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Jules Taylor Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Jules Taylor Gruner Veltliner
Jules Taylor Gruner Veltliner
Un vin vibrant plin de lămâie și piersici albe, cu un strat delicat de vanilie și o mușcătură de piper alb înțepător. Oferă o coloană vertebrală uscată, dar este stratificată și cremoasă, cu aciditate moale și nuanțe de nuci. Este luminos și proaspăt, cu o mare bogăție și textură din fermentul sălbatic și oferă un finisaj deosebit de lung și armonios.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiToamna
Revista