Curry De Halibut Cremos Cu Condimente Indiene

Curry De Halibut Cremos Cu Condimente Indiene
Creamy Indian-condimentat halibut Curry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 8,9 USD pe porție. O porție conține 703 calorii, 51G de proteine, și 33g de grăsime. Un amestec de ghimbir, ulei de canolan, file de halibut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma iaurtul cu lapte degresat, puteți urma acest fel principal cu Cafea Inghetata Cu Lapte De Cocos ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Curry cremos de năut și roșii condimentat cu Indian, Halibut condimentat Indian cu iaurt, și Halibut condimentat Indian în Phyllo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În tigaie mare, adâncă, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa, ghimbirul și usturoiul și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până se rumenesc ușor, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați cayenne, turmeric și coriandru și gătiți timp de 1 minut, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
TurmericTurmeric
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
4
Bateți iaurtul, apoi adăugați smântâna, garam masala și șofranul și dați la fiert. Reduceți focul și fierbeți sosul până se îngroașă ușor, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
șofranșofran
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
5
Adăugați halibutul în sos și întoarceți-l pentru a acoperi. Gatiti la foc moderat, intorcand o data, pana cand pestele este fiert, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
6
Se servește cu orez basmati și Naan cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BasmatiOrez Basmati
NaanNaan

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista