Curry De Creveți În Stil Casnic

Reteta de acasă stil Creveți Curry ar putea satisface pofta ta Indian în jurul valorii de 46 minute. Această rețetă face 4 porții cu 459 calorii, 30g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.31 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați orez basmati, ulei vegetal, iaurt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Curry de pui în stil casnic, Original Sicilian Paste Co. Creveți Alfredo puteți face mâncare delicioasă în stil Italian acasă, și Curry De Creveți În Stil Kerala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați orezul, 1 1/3 căni de apă, 1 linguriță de pudră de curry, 1/4 linguriță de sare și 1/2 lingură de ulei într-o cratiță. Acoperiți și gătiți, netulburați, la foc mediu-mic, aproximativ 15 minute; păstrați cald.
Între timp, tocați ceapa într-un robot de bucătărie, scurgeți excesul de lichid și puneți ceapa deoparte. Se toacă usturoiul și ghimbirul în procesor și se lasă deoparte, apoi se curăță roșiile cu 1 cană de apă.
Încălziți restul de 3 linguri de ulei într-un cuptor olandez sau o tigaie adâncă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți până la aur, aproximativ 12 minute.
Adăugați amestecul de usturoi-ghimbir, ardei iute, 1 linguriță de sare și restul de 1 linguriță de pudră de curry și amestecați până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute.
Adăugați piureul de roșii și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 8 minute.
Adăugați creveții, acoperiți și gătiți la foc mediu-mic până când creveții sunt fermi, 3 până la 4 minute.
Se ia de pe foc, apoi se amestecă iaurtul și jumătate din cilantro.
Se servește cu orezul și se ornează cu cilantro rămas.
Fotografie de Antonis Achilleos
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Scarpetta Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Scarpetta Pinot Grigio]()
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.