Curry De Cartofi Tibetani

Curry De Cartofi Tibetani
Reteta Tibetan Curry de cartofi ar putea satisface pofta ta Indian în jurul valorii de 55 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 190 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, roșii, cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pâine De Nucă De Cocos Cu Banane Cu Fructe De Padure Tibetane Goji, Salată de Quinoa cu pansament Tibetan cu ierburi pentru # SundaySupper, și Chilakada Dumpa Podi Koora-Curry de cartofi dulci în stil Andhra cu pudră de Curry.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 litru) cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 Litru)
Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 Litru)
100% Certificat Organic Gruner Veltliner. Acest vin este pe bază de plante, proaspăt și picant, cu note de piper alb, măr și citrice pe gust.
DificultateMediu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista