Curry de cartofi dulci și Tamarind cu busuioc și tei
Reteta de cartofi dulci și Tamarind Curry cu busuioc și var ar putea satisface pofta ta Indian în jurul valorii de 1 oră. Această rețetă face 4 porții cu 580 calorii, 8g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Un amestec de căței de usturoi, concentrat de tamarind, lapte de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Lime Aburit Curry Cod & Chili Usturoi La Cuptor Cartofi Dulci Cartofi Prajiti, Pește-spadă glazurat de Tamarind cu sos de Lime, coriandru și Tamarind, și Chiftele thailandeze cu sos de curry de busuioc, var și nucă de cocos.
Instrucțiuni
1
Combinați jalapele peculos, ghimbirul, șalota, usturoiul și sarea într-un blender și piure până se omogenizează. Poate fi necesar să adăugați câteva linguri de apă pentru a-l ajuta să se amestece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Pentru curry: tăiați capetele din lemongrass și îndepărtați tulpinile exterioare dure. Tăiați mărunt tulpinile și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul G
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
3
Se toarnă uleiul de canola într-o oală mare setată la foc mediu. Când este fierbinte, adăugați pasta de curry. Se amestecă constant cu o lingură de lemn și se gătește până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se toarnă 1/4 cană din laptele de cocos și se amestecă bine. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți până când grăsimea începe să se separe de laptele de cocos, aproximativ cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
5
Adăugați cartofii dulci, sosul de pește, lemongrass, pasta de tamarind și restul de 1 1/2 căni de lapte de cocos. Se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Pastă De Tamarind
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Sos De Pește
Elixirul G
6
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi abia cartofii dulci. Întoarceți căldura la mediu-mare și aduceți la foc mic, apoi reduceți focul pentru a menține un foc mic, cu oala descoperită. Gatiti timp de 15 minute, apoi adaugati escarola. Continuați să fierbeți până când cartofii dulci sunt fragede, încă aproximativ 10 minute. Condimentează curry după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Escarola
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Serviți curry-ul în boluri și garnisiți cu busuioc, ardei iute roșii feliate și pene de tei.
Indianul poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ross8. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Cadru Band of Stones Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.