Curry de cartofi din Sri Lanka II
Reteta Curry de cartofi din Sri Lanka ii este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, întreg 30 și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 5. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 194 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cartofi, apă, pudră de șofran și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 40%. Încercați Curry De Pui Din Sri Lanka, Sri Lanka runner fasole curry, și Curry De Pește Din Sri Lanka, Cetofiat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați cartofii, sarea, crema de nucă de cocos, ardeii verzi, Frunzele de curry, ardeiul cayenne, pudra de șofran, usturoiul și apa într-o cratiță. Gatiti la foc mediu, amestecand frecvent, pana cand crema de nuca de cocos se ingroasa, aproximativ 15-20 de minute.
Testați cartofii pentru coacere străpungându-i cu vârful unui cuțit. Când cartofii sunt fragede, scoateți tigaia de pe foc.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
Se servește cu orez simplu.