Reteta Curry de cartofi din Sri Lanka ii este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, întreg 30 și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 5. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 194 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cartofi, apă, pudră de șofran și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 40%. Încercați Curry De Pui Din Sri Lanka, Sri Lanka runner fasole curry, și Curry De Pește Din Sri Lanka, Cetofiat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați cartofii, sarea, crema de nucă de cocos, ardeii verzi, Frunzele de curry, ardeiul cayenne, pudra de șofran, usturoiul și apa într-o cratiță. Gatiti la foc mediu, amestecand frecvent, pana cand crema de nuca de cocos se ingroasa, aproximativ 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cremă De Nucă De Cocos
Frunze De Curry
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
șofran
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Testați cartofii pentru coacere străpungându-i cu vârful unui cuțit. Când cartofii sunt fragede, scoateți tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, Decojiți
3
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
4
Se servește cu orez simplu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc Blend cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.