Curry de capră

Curry de capră
Rețeta curry de capră poate fi făcută în aproximativ 3 ore și 25 de minute. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 4 și costă $1.82 pe portie. Acest fel principal are 569 calorii, 20g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. 213 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, coriandru, ardei iute scotch bonnet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, ceea ce este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Capră Curry, Curry De Capră Jamaican, și Curry De Capră Jamaican.

Instrucțiuni

1
Așezați ceapa, usturoiul și ghimbirul într-un robot de bucătărie și amestecați la un pur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Încălziți uleiul într-o caserolă mare ignifugă, adăugați amestecul de ceapă și gătiți timp de 5 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
3
Adăugați ardeii iute, frunzele de curry, cimbru, pudra de curry și 2 lingurițe de sare. Gatiti timp de 2-3 minute pana cand parfumati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De CurryFrunze De Curry
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Introduceți carnea de oaie sau capra în tigaie. Gatiti 5 minute la foc mediu-mare pana cand carnea s-a rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De OaieCarne De Oaie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați roșiile tocate și bulionul. Creșteți căldura, aduceți la fierbere și gătiți timp de 10 minute. Reduceți căldura, acoperiți și lăsați să fiarbă ușor timp de 2 ore scoateți capacul pentru ultimele 30 de minute de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
6
Adăugați fasolea la încălzit, plus mai mult ardei iute dacă doriți să fie mai picant. După încă 5 minute, scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
7
Adăugați sucul de lămâie și coriandrul și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
8
Se servește cu roti încălzit și orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
RotiRoti

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Pratsch organic Gruner Veltliner cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Pratsch Organic Gruner Veltliner
Pratsch Organic Gruner Veltliner
100% Certificat Organic Gruner Veltliner. Acest vin este pe bază de plante, proaspăt și picant, cu note de piper alb, măr și citrice pe gust.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Revista