Curry de capră
Rețeta curry de capră poate fi făcută în aproximativ 3 ore și 25 de minute. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 4 și costă $1.82 pe portie. Acest fel principal are 569 calorii, 20g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. 213 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, coriandru, ardei iute scotch bonnet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, ceea ce este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Capră Curry, Curry De Capră Jamaican, și Curry De Capră Jamaican.
Instrucțiuni
Așezați ceapa, usturoiul și ghimbirul într-un robot de bucătărie și amestecați la un pur.
Încălziți uleiul într-o caserolă mare ignifugă, adăugați amestecul de ceapă și gătiți timp de 5 minute până se înmoaie.
Adăugați ardeii iute, frunzele de curry, cimbru, pudra de curry și 2 lingurițe de sare. Gatiti timp de 2-3 minute pana cand parfumati.
Introduceți carnea de oaie sau capra în tigaie. Gatiti 5 minute la foc mediu-mare pana cand carnea s-a rumenit.
Adăugați roșiile tocate și bulionul. Creșteți căldura, aduceți la fierbere și gătiți timp de 10 minute. Reduceți căldura, acoperiți și lăsați să fiarbă ușor timp de 2 ore scoateți capacul pentru ultimele 30 de minute de gătit.
Adăugați fasolea la încălzit, plus mai mult ardei iute dacă doriți să fie mai picant. După încă 5 minute, scoateți-l de pe foc.
Adăugați sucul de lămâie și coriandrul și amestecați bine.
Se servește cu roti încălzit și orez.