Curmale-Tarte De Afine
Torturile de curmale-afine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. O porție conține 567 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de afine, coji de patiserie puf, frișcă ușor ușor și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 45%. Încercați Plăcintă cu curmale și afine, Cookie - Uri De Curmale De Afine, și Sos De Afine Persimmon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pe o placă ușor aromată, rotiți fiecare coajă de patiserie într - o rundă de 5 până la 6 inci. Setați runde la aproximativ 2 centimetri distanță pe o foaie de copt de 12 pe 15 inci.
Cojiți persimmons sau măr; sfert pe lungime, miez și felie de 1/4 inch grosime. Suprapuneți felii atractive pe produse de patiserie.
Presărați jumătate de afine și zahăr uniform peste fiecare tartă.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 400 până se rumenesc bogat, 20 până la 30 de minute. Între timp, așezați jeleul într-un bol sigur pentru cuptorul cu microunde și încălziți-l într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%) doar până la topire, 20 până la 30 de secunde.
Ungeți jeleu peste tarte fierbinți.
Transferați tarte în rafturi.
Serviți cald sau rece, acoperit cu o păpușă de crme frache.