Curly și turcul
Curly și turcul este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap băutură. Această rețetă face 1 porții cu 1073 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $ 8.16 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați flori de hibiscus, amar amar marocan, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Turk-Wee Burgers, Turk - Wee Murdar Joe, și Turk-Eye Meatloaves cu sos sângeros pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face sirop de chile-hibiscus: aduceți apă, zahăr, hibiscus și ardei iute la fierbere timp de un minut.
Se ia de pe foc și se lasă să se absoarbă timp de 15 minute. Se amestecă sosul fierbinte. Se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină sau o pânză de brânză. Sigilați și păstrați la frigider până la o săptămână.
Pentru a face cocktail: turnați sirop de chile-hibiscus în fundul unui pahar înalt, apoi umpleți 2/3 cu gheață zdrobită. Umpleți un agitator de cocktail cu gheață, adăugați gin, curacao, bitter și suc de lămâie. Se agită.
Se strecoară încet amestecul de gin și curacao peste gheață, astfel încât să plutească peste sirop. Completați cu gheață zdrobită suplimentară și introduceți două paie înalte direct în mijlocul paharului pentru a reproduce bețișoarele de gheață.