Curcanul clasic în 5

Curcanul clasic în 5
Curcanul clasic în 5 durează aproximativ 4 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 2,17 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 10. O porție conține 826 de calorii, 112 g de proteine și 38 g de grăsimi. Mergeți la magazin și luați unt, rozmarin, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 39 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă primară și fără gluten. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 92%, ceea ce este super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-a plăcut și Umplutura clasică de curcan (Use to Stuff a Turkey), Classic Turkey în 5 și Classic Roast Turkey.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Cimbru Proaspat Tocate, Plus 1 Lingurita Pentru SosFrunze De Cimbru Proaspat Tocate, Plus 1 Lingurita Pentru Sos
3
Scoateți măruntaiele de curcan din cavitate și clătiți bine curcanul. Se usucă și se pune pe un grătar într-o tavă de prăjire. Sarați cavitatea de curcan și stoarceți sucul lămâilor în interiorul cavității. Umpleți cavitatea cu jumătate de lămâie, rozmarin și 2 sferturi de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn De Hickory înmuiateAșchii De Lemn De Hickory înmuiate
Ardei Gras Roșu, Tăiat în Bucăți De Mărimea Unui ChibritArdei Gras Roșu, Tăiat în Bucăți De Mărimea Unui Chibrit
16 Creveți Jumbo Gătiți, Decojiți și Devenați, Cu Coadă16 Creveți Jumbo Gătiți, Decojiți și Devenați, Cu Coadă
1/2 Cană De Kiwi Feliat1/2 Cană De Kiwi Feliat
8 Până La 10 Căței De Usturoi Prăjiți8 Până La 10 Căței De Usturoi Prăjiți
Borcan Felii De Ghimbir Murat, ScurseBorcan Felii De Ghimbir Murat, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Lemn Dulce De Frânghie Neagră — 8 Inci FiecareLemn Dulce De Frânghie Neagră — 8 Inci Fiecare
4
Adăugați ceapa rămasă, toate mărunțișurile și părțile de curcan și 4 căni de apă pe fundul tigaii. Se condimentează pielea curcanului cu sare și piper, după gust, și se freacă cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Carne De Vită Tocată (de Preferință Crescută Natural)1 Kg Carne De Vită Tocată (de Preferință Crescută Natural)
1/2 Lingurita De Sare, Plus Mai Mult Pentru Apa Pentru Paste1/2 Lingurita De Sare, Plus Mai Mult Pentru Apa Pentru Paste
Așchii De Lemn De Hickory înmuiateAșchii De Lemn De Hickory înmuiate
8 Până La 10 Căței De Usturoi Prăjiți8 Până La 10 Căței De Usturoi Prăjiți
1 Cană Sos De Salată Cu Vinaigretă Grecească1 Cană Sos De Salată Cu Vinaigretă Grecească
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Lemn Dulce De Frânghie Neagră — 8 Inci FiecareLemn Dulce De Frânghie Neagră — 8 Inci Fiecare
5
Pune curcanul la cuptor și frige până când temperatura pieptului atinge 170 de grade F pe un termometru cu citire instantanee, 3 1/2 până la 4 ore. Ungeți curcanul cu suc de tigaie la fiecare 30 de minute. Acoperiți cu folie dacă se rumenesc prea repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn De Hickory înmuiateAșchii De Lemn De Hickory înmuiate
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4 Roșii Prune, Fără Semințe și Tocate Grosier4 Roșii Prune, Fără Semințe și Tocate Grosier
Frunze De Cimbru Proaspat Tocate, Plus 1 Lingurita Pentru SosFrunze De Cimbru Proaspat Tocate, Plus 1 Lingurita Pentru Sos
Lapte Integral (de Preferință Fără Hormoni și Antibiotice)Lapte Integral (de Preferință Fără Hormoni și Antibiotice)
6
Scoateți curcanul pe o masă de tăiat când este gata și lăsați-l să se odihnească timp de 20 până la 30 de minute înainte de a tăia. Aranjați curcanul cioplit pe un platou de servire și înghițiți-l!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan FeliatCurcan Feliat
Așchii De Lemn De Hickory înmuiateAșchii De Lemn De Hickory înmuiate
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate37
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista