Curcan și salată de fructe

Curcan și salată de fructe
Ai nevoie de un fel principal fără gluten ? Salata de curcan și fructe ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 291 de calorii , 32 g de proteine și 9 g de grăsimi . Această rețetă servește 5. Pentru 2,43 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ghimbir măcinat, nuci, maghiran și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 71% , acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Salată de fructe cu dressing cremos glazut {My Favorite Fruit Salad} , Salată de fructe cu sâmburi de spanac: Cea mai bună cină cu fructe de vară și salată de fructe , cum se prepară salată de fructe | fructe s .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele șase ingrediente. Într-un castron mare, combinați curcanul, țelina, mărul, merisoarele și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați amestecul de iaurt; arunca pentru a acoperi. Se da la frigider pana la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie

Vin recomandat: Chardonnay, Băutură Alcoolică, 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu, Gruener Veltliner

Chardonnay, băutura alcoolică și vinul alb sunt alegerile mele de top pentru salata de fructe. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Paint Horse Carneros Chardonnay. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Paint Horse Carneros Chardonnay
Paint Horse Carneros Chardonnay
vanilie, para
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții5
Scor De Sănătate13
Revista