Curcan în saramură de ierburi

Curcan în saramură de ierburi
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă curcan în saramură de ierburi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 150 g de proteine , 67 g de grăsimi și un total de 1343 de calorii . Această rețetă este pentru 14 persoane. Pentru 3,36 USD per porție , această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană a considerat această rețetă gustoasă și sățioasă. De la preparare până la servire, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute . Dacă ai la îndemână pungi pentru copt cât curcanul, crenguță de cimbru, sare și alte câteva ingrediente, o poți prepara. Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă fără gluten . Îți este oferită de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 0% , ceea ce este foarte rău (dar totuși remediabil). Piept de pui în saramură cu sos de ceapă sotată , coaste de porc în saramură și pește spadă cu sos de ierburi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un ibric mare, combinați sarea, zahărul brun, salvia, cimbrul, rozmarinul și 2 litri de apă. Aduceți la fierbere. Gătiți și amestecați până când sarea și zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Luați de pe foc.
3
Adăugați apa rece pentru a răci marinada la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Puneți o pungă de copt de mărimea unui curcan într-o a doua pungă; adăugați curcanul. Turnați cu grijă saramura răcită în pungă. Stoarceți cât mai mult aer posibil; sigilați pungile și întoarceți-le pentru a le acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Așezați într-o tavă de copt. Refrigerati timp de 12-24 de ore, întorcându-le ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Scurgeți și aruncați saramura; clătiți curcanul și uscați-l prin tamponare. Legați pulpele de curcan împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
7
Puneți ingredientele rămase într-un robot de bucătărie; acoperiți și procesați până obțineți o compoziție fină. Cu degetele, desprindeți cu grijă pielea de pe pieptul de curcan; frecați jumătate din amestecul de unt sub piele. Fixați pielea de partea inferioară a pieptului cu scobitori. Frecați amestecul de unt rămas peste piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
8
Așezați pieptul de curcan în sus pe un grătar într-o tavă de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
9
Coaceți la 230°C timp de 30 de minute. Reduceți focul la 160°C; coaceți încă 3-1/4 până la 3-3/4 ore sau până când termometrul pentru carne arată 71°C, stropind ocazional cu sosul tigaiei. Acoperiți lejer cu folie de aluminiu dacă curcanul se rumenește prea repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Scoateți curcanul pe un platou de servire; Acoperiți și lăsați să stea 20 de minute înainte de a-l tăia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții14
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista