Curcan în saramură de ierburi

Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă curcan în saramură de ierburi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 150 g de proteine , 67 g de grăsimi și un total de 1343 de calorii . Această rețetă este pentru 14 persoane. Pentru 3,36 USD per porție , această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană a considerat această rețetă gustoasă și sățioasă. De la preparare până la servire, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute . Dacă ai la îndemână pungi pentru copt cât curcanul, crenguță de cimbru, sare și alte câteva ingrediente, o poți prepara. Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă fără gluten . Îți este oferită de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 0% , ceea ce este foarte rău (dar totuși remediabil). Piept de pui în saramură cu sos de ceapă sotată , coaste de porc în saramură și pește spadă cu sos de ierburi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un ibric mare, combinați sarea, zahărul brun, salvia, cimbrul, rozmarinul și 2 litri de apă. Aduceți la fierbere. Gătiți și amestecați până când sarea și zahărul se dizolvă.
Adăugați apa rece pentru a răci marinada la temperatura camerei.
Puneți o pungă de copt de mărimea unui curcan într-o a doua pungă; adăugați curcanul. Turnați cu grijă saramura răcită în pungă. Stoarceți cât mai mult aer posibil; sigilați pungile și întoarceți-le pentru a le acoperi.
Așezați într-o tavă de copt. Refrigerati timp de 12-24 de ore, întorcându-le ocazional.
Scurgeți și aruncați saramura; clătiți curcanul și uscați-l prin tamponare. Legați pulpele de curcan împreună.
Puneți ingredientele rămase într-un robot de bucătărie; acoperiți și procesați până obțineți o compoziție fină. Cu degetele, desprindeți cu grijă pielea de pe pieptul de curcan; frecați jumătate din amestecul de unt sub piele. Fixați pielea de partea inferioară a pieptului cu scobitori. Frecați amestecul de unt rămas peste piele.
Așezați pieptul de curcan în sus pe un grătar într-o tavă de copt.
Coaceți la 230°C timp de 30 de minute. Reduceți focul la 160°C; coaceți încă 3-1/4 până la 3-3/4 ore sau până când termometrul pentru carne arată 71°C, stropind ocazional cu sosul tigaiei. Acoperiți lejer cu folie de aluminiu dacă curcanul se rumenește prea repede.
Scoateți curcanul pe un platou de servire; Acoperiți și lăsați să stea 20 de minute înainte de a-l tăia.