Curcan tradițional grecesc cu umplutură de castane și nuci de pin
Turcia tradițională greacă cu castan și nuci de pin umplutura ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție conține 602 calorii, 66g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,91 USD pe porție. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de carne de porc măcinată, bulion de pui, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Curcan tradițional grecesc cu umplutură de castane și nuci de pin, Turcia cu umplutură de castane, și Friptură de curcan cu umplutură de castane.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Faceți o mică incizie pe părțile laterale ale fiecărui castan și puneți-o într-o tigaie la foc mediu. Gatiti, amestecand des, pana la prajit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se ia de pe foc, se curăță și se toacă.
4
Topiți 2/3 cană de unt într-o cratiță și amestecați sucul de portocale, sucul de mandarină și sucul de lămâie. Frecați curcanul în interior și în exterior cu amestecul, rezervând unele pentru însăilare. Condimentează curcanul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Suc De Mandarine
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
2 Masline Umplute Cu Piment
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți carnea de vită măcinată, carnea de porc măcinată și ceapa până când carnea de vită și carnea de porc se rumenesc uniform și ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Carne De Porc Măcinată
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Scurgeți grăsimea.
7
Se amestecă în orez. Se amestecă castanele, nucile de pin, stafidele, 1/3 cană unt, bulion și coniac. Condimentează cu 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Continuați să gătiți până când tot lichidul a fost absorbit. Umpleți toate cavitățile de curcan cu amestecul și legați-le cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
2 Masline Umplute Cu Piment
8 (U-12) Creveți
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
8
Așezați curcanul pe un suport într-o tigaie și acoperiți ușor pieptul și coapsele cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
9
Se toarnă aproximativ 1/4 inch apă în partea de jos a tigaie. Mențineți acest nivel de apă pe tot parcursul timpului de gătit. Prăjiți curcanul în cuptorul preîncălzit 3 până la 4 ore, periați ocazional cu amestecul rămas de unt și suc. Creșteți temperatura cuptorului la 400 grade F (200 grade C) în timpul ultimei ore de prăjire și îndepărtați folia. Gatiti curcanul la o temperatura interna minima de 180 grade F (82 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii