Curcan tradițional grecesc cu umplutură de castane și nuci de pin
Turcia tradițională greacă cu castan și nuci de pin umplutura ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție conține 602 calorii, 66g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,91 USD pe porție. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de carne de porc măcinată, bulion de pui, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Curcan tradițional grecesc cu umplutură de castane și nuci de pin, Turcia cu umplutură de castane, și Friptură de curcan cu umplutură de castane.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Faceți o mică incizie pe părțile laterale ale fiecărui castan și puneți-o într-o tigaie la foc mediu. Gatiti, amestecand des, pana la prajit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se ia de pe foc, se curăță și se toacă.
4
Topiți 2/3 cană de unt într-o cratiță și amestecați sucul de portocale, sucul de mandarină și sucul de lămâie. Frecați curcanul în interior și în exterior cu amestecul, rezervând unele pentru însăilare. Condimentează curcanul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Suc De Mandarine
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Cup. Ceapă Tocată
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți carnea de vită măcinată, carnea de porc măcinată și ceapa până când carnea de vită și carnea de porc se rumenesc uniform și ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Semințe și Tăiate Cubulețe Mici
Carne De Porc Măcinată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Scurgeți grăsimea.
7
Se amestecă în orez. Se amestecă castanele, nucile de pin, stafidele, 1/3 cană unt, bulion și coniac. Condimentează cu 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Continuați să gătiți până când tot lichidul a fost absorbit. Umpleți toate cavitățile de curcan cu amestecul și legați-le cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1 Cup. Ceapă Tocată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
8
Așezați curcanul pe un suport într-o tigaie și acoperiți ușor pieptul și coapsele cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Varză Mov, Feliată Mărunt
9
Se toarnă aproximativ 1/4 inch apă în partea de jos a tigaie. Mențineți acest nivel de apă pe tot parcursul timpului de gătit. Prăjiți curcanul în cuptorul preîncălzit 3 până la 4 ore, periați ocazional cu amestecul rămas de unt și suc. Creșteți temperatura cuptorului la 400 grade F (200 grade C) în timpul ultimei ore de prăjire și îndepărtați folia. Gatiti curcanul la o temperatura interna minima de 180 grade F (82 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham