Curcan tradițional grecesc cu umplutură de castane și nuci de pin

Curcan tradițional grecesc cu umplutură de castane și nuci de pin
Turcia tradițională greacă cu castan și nuci de pin umplutura ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție conține 602 calorii, 66g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,91 USD pe porție. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de carne de porc măcinată, bulion de pui, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Curcan tradițional grecesc cu umplutură de castane și nuci de pin, Turcia cu umplutură de castane, și Friptură de curcan cu umplutură de castane.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Faceți o mică incizie pe părțile laterale ale fiecărui castan și puneți-o într-o tigaie la foc mediu. Gatiti, amestecand des, pana la prajit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Se ia de pe foc, se curăță și se toacă.
4
Topiți 2/3 cană de unt într-o cratiță și amestecați sucul de portocale, sucul de mandarină și sucul de lămâie. Frecați curcanul în interior și în exterior cu amestecul, rezervând unele pentru însăilare. Condimentează curcanul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Suc De MandarineSuc De Mandarine
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți carnea de vită măcinată, carnea de porc măcinată și ceapa până când carnea de vită și carnea de porc se rumenesc uniform și ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Scurgeți grăsimea.
7
Se amestecă în orez. Se amestecă castanele, nucile de pin, stafidele, 1/3 cană unt, bulion și coniac. Condimentează cu 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Continuați să gătiți până când tot lichidul a fost absorbit. Umpleți toate cavitățile de curcan cu amestecul și legați-le cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
8
Așezați curcanul pe un suport într-o tigaie și acoperiți ușor pieptul și coapsele cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
9
Se toarnă aproximativ 1/4 inch apă în partea de jos a tigaie. Mențineți acest nivel de apă pe tot parcursul timpului de gătit. Prăjiți curcanul în cuptorul preîncălzit 3 până la 4 ore, periați ocazional cu amestecul rămas de unt și suc. Creșteți temperatura cuptorului la 400 grade F (200 grade C) în timpul ultimei ore de prăjire și îndepărtați folia. Gatiti curcanul la o temperatura interna minima de 180 grade F (82 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate29
Revista