Curcan Sănătos Tex Mex Chili
Rețeta sănătoasă de curcan Tex Mex Chili este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare din sud-vest. Această rețetă face 4 porții cu 504 calorii, 42G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.06 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă verde, curcan măcinat, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până melasă ai putea urma acest curs principal cu Melasă Cookie Mix ca desert. Acesta funcționează bine ca un curs principal destul de scump pentru Super Bowl. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Tex-Mex Burgers, Salată Cremoasă De Paste Tex-Mex, și Salată De Pui Tocată Tex-Mex.
Instrucțiuni
Puneți fasolea neagră într-o oală mare cu apă de apă pentru a acoperi; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți la foc mic până se înmoaie, 30 până la 40 de minute; scurgeți. Întoarceți fasolea în oală.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare din fontă la foc mediu. Gatiti si amestecati curcanul in uleiul incins pana se rumeneste complet, aproximativ 10 minute; adăugați ceapa dulce și continuați să gătiți și să amestecați până când ceapa este translucidă, încă aproximativ 10 minute.
Adăugați la fasolea neagră.
Se amestecă roșiile, boabele de porumb, siropul de arțar, melasa, boia maghiară, pudra de chili, praful de usturoi, pudra de chile chipotle, ardeiul cayenne și sarea de mare în amestecul de fasole neagră; se aduce la foc mic și se gătește până se încălzește, 15 până la 20 de minute. Portii de top de chili cu iaurt si ceapa verde.