Curcan prăjit la grătar cu unt de muștar din plante

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul prăjit la grătar cu unt de muștar. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 61G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 546 calorii. Această rețetă servește 14. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, piper, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Piept de curcan frecat cu ierburi prăjite la grătar, Curcan Cu Ierburi Cu Unt Prăjit, și Curcan Cu Ierburi Cu Unt Prăjit.
Instrucțiuni
Înmuiați așchii de lemn în apă caldă timp de cel puțin 20 de minute sau bucăți de cel puțin 1 oră.
Scoateți ferma pentru picioare din curcan și aruncați-o.
Scoateți gâtul, coada și măruntaiele din cavitate; salvați pentru sos dacă doriți. Clătiți pasărea în interior și în exterior și uscați-o. Asigurați-vă că vă spălați chiuveta cu săpun antibacterian după aceea.
Puneți ingredientele rămase într-un castron și amestecați împreună cu o furculiță.
Configurați un grătar pentru foc indirect mediu-mic (300 până la 325): așezați o tavă de picurare din aluminiu (cel puțin la fel de mare ca curcanul) sub grătarul de gătit și pe arzătorul din mijloc (pentru un grătar cu 3 arzătoare) sau pe unul dintre cele două arzătoare (pentru un grătar cu 2 arzătoare). Cu capacul grătarului deschis, aprindeți toate arzătoarele și întoarceți-vă la înălțime. Închideți capacul și încălziți 10 minute; opriți arzătorul sub tava de picurare și reglați alte arzătoare pentru a menține 300 până la 32
Între timp, răspândiți aproximativ 2 linguri. unt de ierburi în interiorul cavității principale. Începând de la capătul sânului, slăbiți pielea, lucrând pe picioare, dacă puteți.
Întindeți restul de unt sub piele și deasupra picioarelor, coapselor și, în cele din urmă, a sânului. Bateți pasărea pentru a uniformiza bucățile și a distribui uniform untul. Înfășurați vârfurile aripilor și capetele tobei cu folie, astfel încât să nu se încarce.
Scurgeți jumătate din așchii de lemn sau bucăți. Puneți chipsuri într-o cutie pentru fumători, dacă grătarul dvs. are unul, sau puneți chipsuri într-o tigaie mică de aluminiu de unică folosință și puneți-le la foc direct. Dacă utilizați bucăți, Setați direct pe grătar peste un arzător aprins.
Ungeți un suport de grătar superficial, dar robust și puneți curcan pe el, cu pieptul în sus. Setați raftul direct pe grătarul de gătit peste tigaia de picurare. Introduceți un termometru digital pentru grătar în stil cordon prin cea mai groasă parte a sânului până când atinge osul. Aranjați cablul peste zona de căldură indirectă. Grătar de acoperire.
Grătar-prăjiți curcanul timp de aproximativ 1 oră, tentându-l cu folie dacă începe să se întunece prea mult.
Scurgeți așchii sau bucăți de lemn rămase și adăugați la foc ca înainte. Grătar-friptură de curcan până când termometrul înregistrează 165, cu 1 până la 2 ore mai mult. Folosiți un termometru cu citire instantanee pentru a verifica de două ori temperatura de pe cealaltă parte a sânului și măsurați temperatura și în articulația coapsei (unde coapsa se întâlnește cu corpul); aici, ar trebui să fie 17
Ridicați curcanul pe un platou de servire; salvați sucurile de tigaie pentru sos sau pur și simplu strecurați sucurile, lingurați grăsimea și serviți-le așa cum este.
Lăsați curcanul să se odihnească într-un loc cald timp de 20 până la 30 de minute.
Garnisiți cu crenguțe suplimentare de ierburi, dacă doriți și aduceți la masă pentru sculptură.
* Folosiți așchii de lemn sau bucăți pentru a oferi curcanului o aromă ușor fumurie. Pădurile preferate ale lui aidell pentru curcan sunt pădurile de fructe precum mărul, cireșul sau piersica; găsiți-le la magazinele de aprovizionare la domiciliu.