Curcan prăjit la cuptor cu unt de salvie

Curcan prăjit la cuptor cu unt de salvie
Curcanul prăjit la cuptor cu unt de salvie este un fără gluten rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 71G de proteine, 52G de grăsime, și un total de 765 calorii. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, unt, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina de porumb, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Făină De Porumb ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Încercați Curcan prăjit frecat cu Jalapeno prăjit, salvie proaspătă și unt de portocale, Curcan ușor prăjit cu unt de salvie, și Curcan prăjit cu arțar cu unt de salvie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F și scoateți raftul superior al cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Clătiți bine pasărea în interior și în exterior cu apă rece și uscați-o cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Presărați cavitatea și pielea liberal cu sare și piper. Umpleți cavitatea cu umplutură și, dacă este necesar, strângeți picioarele. Acoperiți curcanul cu ulei de măsline și condimentați bine cu sare și piper. Împingeți untul de salvie sub pielea curcanului, având grijă să nu perforați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UmpluturăUmplutură
UntUnt
Toată TurciaToată Turcia
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5
Puneți curcanul pe un raft într-o tigaie mare de prăjire și în cuptor. Continuați să gătiți până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 170 de grade F. sucurile coapsei vor curge limpede atunci când sunt înțepate cu un cuțit, aproximativ 3 ore în total (15 minute pe kilogram). Dacă picioarele sau pieptul se rumenesc prea repede în timpul prăjirii, acoperiți-le cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuțitCuțit
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
6
Combinați toate ingredientele.
7
Topiți untul într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, timp de aproximativ 10 minute, sau până se înmoaie și se caramelizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
9
Adăugați salvie și răzuiți într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
10
Adăugați bucățile de pâine de porumb, condimentați bine cu sare și piper și dați-i o aruncare bună până când este bine combinată. Într-un castron separat, amestecați oul, smântâna și bulionul și turnați-l peste pâinea de porumb. Se amestecă umplutura împreună și se umple cavitatea curcanului. De asemenea, îl puteți lingura într-un vas de copt cu unt și îl puteți pune la cuptor împreună cu curcanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pâine De PorumbPâine De Porumb
UmpluturăUmplutură
Toată TurciaToată Turcia
CremăCremă
StocStoc
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BatetiBateti
BolBol
CuptorCuptor
11
Coaceți până când este fierbinte și crustă deasupra, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate29
Revista