Curcan Prăjit De Bază

Curcanul prăjit de bază ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 737 calorii, 105g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână băț de țelină, curcan natural, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Curcan Prăjit De Bază, Sos De Curcan De Bază, și Supă De Curcan De Bază.
Instrucțiuni
Cu o noapte înainte de a prăji curcanul, scoateți conținutul din cavitate. Aruncați măruntaiele (inima, ficatul și pipota) și rezervați gâtul. Frecați curcanul peste tot cu câteva vârfuri generoase de sare, inclusiv câteva sub piele care acoperă sânul.
Așezați curcanul într-un vas sau pe o foaie de copt, acoperiți cu folie de plastic și dați-l la frigider până a doua zi.
Încălziți cuptorul la 350 F și așezați un suport în treimea inferioară.Uscați curcanul în interior și în exterior cu prosoape de hârtie și trageți vârfurile aripilor înapoi și dedesubt. Frecați o cantitate generoasă de ulei vegetal în interiorul cavității și peste tot în exterior. Se condimentează bine cu sare și piper, inclusiv în interiorul cavității și sub piele.Rupeți untul în bucăți mici și așezați-le sub pielea care acoperă sânul.
Puneți lămâia, ceapa și țelina în interiorul cavității.
Așezați curcanul, pieptul în jos, pe un suport de prăjire așezat într-o tigaie și puneți gâtul rezervat în fundul tigaiei. Prăjiți timp de 45 de minute, ungând curcanul la fiecare 20 de minute odată ce sucurile de tigaie se acumulează.După 45 de minute, întoarceți curcanul pe spate și continuați să ungeți și prăjiți timp de aproximativ 2 până la 2 1/2 ore.Când un termometru pentru carne introdus în coapsa interioară înregistrează 170 F și sucurile curg limpede, scoateți curcanul din cuptor și lăsați-l să se odihnească cu 20 până la 30 de minute înainte de a sculpta. (Dacă intenționați să vă faceți propriul sos, asigurați-vă că rezervați gâtul în partea de jos a tigaiei și legumele din interiorul cavității păsării.)