Friptura de curcan cu salvie prăjită și nuci pecan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 108g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 942 calorii. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Un amestec de frunze de salvie, cățel de usturoi, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma nucile pecan, puteți urma acest fel principal cu Tort Bourbon cu nuci pecan: un clasic sudic ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Prăjiți curcan cu mere, ceapă, frunze de salvie prăjite și sos de cidru de mere, Parmezan-curcan prăjit cu salvie cu sos de salvie, și Friptură De Curcan Cu Salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Întindeți nucile pecan într-o farfurie de plăcintă și prăjiți-le la cuptor pentru aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Transferați nucile pecan într-un robot de bucătărie și lăsați să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Într-o tigaie medie, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat până când este foarte ușor auriu, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6
Adăugați frunzele de salvie și prăjiți, amestecând ușor, până când sunt crocante, aproximativ 2 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați frunzele de salvie și cățelul de usturoi pe o farfurie de hârtie towellined și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Adăugați jumătate din frunzele de salvie și cățelul de usturoi în robotul de bucătărie împreună cu untul și 1 lingură de sare; pulsează până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1/2 Crenguță Rozmarin
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
8
Transferați 1/4 cană de unt într-un castron mic și amestecați făina; rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
9
Începând de la capătul gâtului, separați ușor pielea de curcan de sân și picioare folosind degetele. Condimentează cavitatea curcanului cu sare. Frecați jumătate din untul de pecan-salvie din robotul de bucătărie sub piele, întinzându-l peste sân și coapse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
1/2 Crenguță Rozmarin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
10
Puneți curcanul pe un raft într-o tigaie mare și împrăștiați morcovul și ceapa în tigaie; adăugați 1 1/2 căni de apă. Frecați restul de unt de pecan-salvie din robotul de bucătărie pe toată exteriorul curcanului. Prăjiți pe raftul inferior al cuptorului timp de 3 1/2 până la 4 ore, până când un termometru citit instantaneu introdus adânc în coapsă înregistrează 170; la jumătatea prăjirii, adăugați 1 1/2 căni de apă în tigaia de prăjire și cortați curcanul cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
1/2 Crenguță Rozmarin
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Fasole Cannelloni, Scursa
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
11
Transferați curcanul pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
12
Între timp, strecurați sucurile de tigaie într-o ceașcă mare de măsurare; aruncați solidele. Scoateți grăsimea și aruncați-o. (Ar trebui să aveți aproximativ 2 căni de sucuri de tigaie degresate.) Într-o cratiță mare, fierbeți bulionul de curcan până se reduce la 3 căni, aproximativ 15 minute. Setați tigaia de prăjire peste 2 arzătoare la foc mare; adăugați stocul redus și răzuiți orice bucăți rumenite lipite de partea inferioară și laterală a tigaiei. Se strecoară bulionul în cratiță, se adaugă sucurile de tigaie și se aduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Fasole Cannelloni, Scursa
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
13
Se amestecă untul de pecan-salvie rezervat cu făină și se fierbe la foc moderat, amestecând constant, până se îngroașă, aproximativ 4 minute. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
1/2 Crenguță Rozmarin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
14
Sculptați curcanul, transferați-l într-un platou și garnisiți cu frunzele de salvie rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
15
Serviți curcanul, trecând sosul la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt