Curcan Prăjit Cu Măr-Salvie

Curcan Prăjit Cu Măr-Salvie
Nevoie de o curs principal fără gluten? Curcanul prăjit cu salvie de mere ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 537 calorii, 70g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 14. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ceapă, frunze de salvie, mere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Curcan prăjit frecat cu Jalapeno prăjit, salvie proaspătă și unt de portocale, Apple și Sage Turcia, și Burgeri de curcan cu salvie și mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați cidrul de mere, jeleul și untul. Gatiti si amestecati pana se topeste untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc și se lasă deoparte. Rezervați 2 linguri pentru finisare.
3
Într-un castron mic, combinați salvie tocată și unt. Cu degetele, slăbiți cu atenție pielea de pe pieptul de curcan; frecați amestecul de unt sub piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Periați curcanul cu cidru de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
5
Presărați sare și piper peste curcan și în interiorul cavității.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6
Așezați merele, ceapa și frunzele de salvie în interiorul cavității. Puneți aripile sub curcan; legați copanele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Copane De PuiCopane De Pui
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
7
Așezați pieptul în sus pe un raft într-o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
8
Se coace, neacoperit, la 325 de ore timp de 3-1/2 până la 4 ore sau până când un termometru pentru carne citește 180 de ore, ungand ocazional cu amestec de cidru. Acoperiți ușor cu folie dacă curcanul se rumeneste prea repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Măr Verde Mare1 Măr Verde Mare
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
9
Periați cu amestec de cidru rezervat. Acoperiți și lăsați să stea 20 de minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Măr Verde Mare1 Măr Verde Mare
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții14
Scor De Sănătate31
Revista