Curcan prăjit cu glazură de mandarină

Curcanul prăjit cu glazură de mandarină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 790 calorii, 109G de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de bulion de pui, sare și piper, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Rațe prăjite cu glazură de mandarină-hoisin, Tort alimentar Tangerine Angel cu glazură de mandarină, și Curcan Prăjit Cu Ierburi Cu Glazură De Citrice.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Puneți curcanul într-o tigaie mare. Îndoiți vârfurile aripilor sub pasăre și condimentați cavitatea cu sare și piper. Frecați pasărea generos cu ulei și puneți-o cu pieptul în sus în tigaie; condimentează cu sare și piper. Prăjiți timp de 20 de minute.
Într-un castron, combinați 2 căni de bulion cu cele 2 linguri de ulei. Ungeți curcanul cu amestecul de stoc și împrăștiați ceapa, morcovul și țelina în tigaie. Coborâți temperatura cuptorului la 325 și prăjiți timp de 31/2 ore mai mult, ungând la fiecare 30 de minute și rotind tigaia de câteva ori, până când un termometru citit instantaneu introdus în coapsa interioară înregistrează 16
Frecați gâtul de curcan cu ulei și condimentați cu sare și piper. Într-o cratiță, gătiți gâtul de curcan la foc moderat până începe să se rumenească, 3 minute. Întoarceți gâtul, reduceți focul la moderat și gătiți până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Adăugați restul de 6 căni de stoc și aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți la foc mic, degresând, timp de 2 ore. Aruncați gâtul; ar trebui să aveți aproximativ 41/2 căni de stoc.
Într-o altă cratiță, combinați 3 căni de suc de mandarină, ghimbir și zahăr brun și aduceți la fierbere la foc moderat. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb cu restul de 3 linguri de suc de mandarină până se omogenizează.
Bateți amestecul de amidon de porumb în sucul din cratiță și aduceți la fierbere, amestecând până se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc, se amestecă salvia și se condimentează cu sare; lasa sa se raceasca.
Când curcanul este gata, scoateți-l din cuptor. Creșteți temperatura cuptorului la 40
Puneți cu generozitate jumătate din glazura de mandarină peste curcan și prăjiți timp de aproximativ 10 minute, sau până când pielea începe să se rumenească. Înveliți pielea de curcan cu glazura de mandarină rămasă și coaceți timp de 10 minute mai mult sau până se rumenesc bogat.
Transferați curcanul pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 15 până la 25 de minute.
Între timp, puneți tigaia peste 2 arzătoare la foc moderat.
Adăugați 1 cană de bulion de curcan și fierbeți, răzuind bucățile rumenite. Strecurați sucurile de tigaie într-o cratiță medie, apăsând legumele.
Îndepărtați grăsimea din sucurile de tigaie și adăugați 1/4 cană de grăsime într-un castron; aruncați grăsimea rămasă. Amestecați făina în grăsime pentru a face o pastă netedă.
Împingeți pasta în sucurile de tigaie și aduceți la fierbere, amestecând constant. Se fierbe la foc mic până se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Se amestecă restul de 3 1/2 căni de bulion de curcan și se fierbe la foc moderat, amestecând des, până se îngroașă, aproximativ 10 minute. Tăiați curcanul și serviți, trecând sosul.