Curcan Prăjit Cu Glazură De Ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul prăjit glazurat cu ierburi. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 533 calorii, 62g de proteine, și 24g de grăsime per portie. Această rețetă servește 18. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 139 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți piper măcinat, miere, curcan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Curcan Glazurat Cu Ierburi, Curcan glazurat cu ierburi și pere, și Curcan cu ierburi și citrice.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Clătiți curcanul și uscați bine cu prosoape de hârtie.
Periați curcanul cu ulei de măsline, în interior și în exterior.
Se amestecă 1 linguriță de sare, 1/2 linguriță de piper și cimbru într-un bol mic și se presară curcanul cu amestecul.
Așezați curcanul pe un raft așezat într-o tigaie și prăjiți-l în cuptorul preîncălzit timp de 2 ore.
Într-un castron, amestecați împreună mierea, untul topit, Salvia, pătrunjelul, busuiocul, 1 linguriță de sare și 1 linguriță de piper, până când amestecul este neted și bine amestecat.
Ungeți curcanul cu glazura de miere și reveniți la cuptor.
Prăjiți curcanul până nu mai este roz la os și sucurile curg limpede, încă aproximativ 2 ore. Un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a coapsei, lângă os, ar trebui să citească 180 de grade F (82 de grade C). Continuați să periați curcanul cu glazura de miere frecvent pe măsură ce se prăjește.
Scoateți curcanul din cuptor, acoperiți cu o foaie dublă de folie de aluminiu și lăsați să se odihnească într-o zonă caldă cu 10 până la 15 minute înainte de feliere.