Curcan prăjit cu glazură de afine de arțar

Curcan prăjit cu glazură de afine de arțar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul prăjit cu glazură de afine de arțar. Această rețetă servește 12. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 70g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 570 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar, sos de afine întregi, nuci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunoștinței. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 3 ore și 10 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Încearcă Curcan prăjit cu glazură de afine de arțar, Pâine de dovleac de afine-migdale cu glazură de arțar, și Cotlet de porc la grătar cu glazură de arțar-afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați curcanul pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială, cu pieptul în sus. Puneți aripile sub curcan; legați toiagurile împreună. Într-un castron mic, combinați siropul de arțar, sosul de afine și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De AfineSos De Afine
Sirop De ArțarSirop De Arțar
Copane De PuiCopane De Pui
NuciNuci
Toată TurciaToată Turcia
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
BolBol
2
Se toarnă peste curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
3
Coaceți, neacoperit, la 325 de euro timp de 3 până la 3-3/4 ore sau până când un termometru introdus în coapsă citește 180 de euro, ungând ocazional cu picături de tigaie. Acoperiți ușor cu folie dacă curcanul se rumeneste prea repede. Acoperiți și lăsați să stea 20 de minute înainte de a sculpta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate31
Revista