Curcan prăjit cu arțar cu salvie, slănină afumată și Stu de pâine de porumb

Curcan prăjit cu arțar cu salvie, slănină afumată și Stu de pâine de porumb
Curcan prăjit cu arțar cu salvie, slănină afumată și Stu de pâine de porumb ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 61G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 723 calorii. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Mergeți la magazin și ridicați curcan, sirop de arțar, pâine de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Această rețetă de la Mom Spark are 9 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Curcan prăjit cu arțar cu salvie, slănină afumată și umplutură de pâine de porumb, Curcan prăjit cu arțar cu salvie, slănină afumată și umplutură de pâine de porumb, și Curcan prăjit cu arțar cu unt de salvie pentru rețete similare.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Forge beciuri Classique Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateUșor
Gata În2 m.
Porții15
Scor De Sănătate25
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista