Curcan prăjit A la mandarină

Curcan prăjit A la mandarină
Curcan prăjită a la mandarina ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 6.14 pe portie, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 106g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 1168 calorii. Această rețetă servește 12. Un amestec de țelină, sare și piper kosher, salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 45 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 77%. Rețete similare includ Curcan prăjit cu glazură de mandarină, Curcan Glazurat Cu Mandarină, și Tangerine-Tartlets data cu frisca Zara si Granita mandarina.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Combinați sucul de mandarină și oțetul într-o cratiță medie nereactivă la foc mare. Gatiti pana se reduce la jumatate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MandarineSuc De Mandarine
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați mierea și continuați să gătiți până se reduce la 2 căni. Se amestecă coaja de mandarină și sarea și piperul după gust și se transferă într-un bol pentru a se răci. Rezervați 1/4 cană pentru sos și folosiți restul pentru curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
MandarinăMandarină
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Scoateți curcanul din frigider cu 1 oră înainte de prăjire. Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Periați întregul curcan cu ulei și presărați liberal cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
3
Presărați cavitatea curcanului cu sare și piper și umpleți cu pătrunjel, rozmarin, salvie, cimbru și jumătate din morcovi, țelină și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
4
Puneți 3 căni din bulionul de pui într-o cratiță medie și păstrați la cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Așezați morcovii rămași, țelina și ceapa pe fundul unei tigaie mare. Puneți curcanul deasupra legumelor și prăjiți până se rumenesc ușor, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Reduceți căldura la 350 de grade F și continuați să prăjiți, lipind cu stocul cald de pui la fiecare 15 minute. Când sânii se înregistrează la 150 de grade F pe un termometru citit instantaneu, începeți să bateți curcanul cu o parte din gastrică. Continuați prăjirea și ungerea cu gastrica până când sânii se înregistrează la 160 de grade F, 2 1/4 până la 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
7
Scoateți curcanul din cuptor și transferați-l pe o foaie de copt, păstrând cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
8
Scoateți picioarele și transferați-le într-o tigaie. Cortați curcanul liber cu folie și lăsați să se odihnească 30 de minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Strecurați picăturile de tigaie într-un bol și aruncați solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați suficient stoc pentru a face 4 căni lichide. Într-o oală la foc mediu-mare, aduceți lichidul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Transferați lichidul care fierbe în tigaia de prăjire cu picioarele, acoperiți cu folie și fierbeți la cuptor până se înmoaie, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
12
Scoateți picioarele din lichidul de braising și transferați-le pe o foaie de copt, rezervând lichidul de braising pentru sos. Puneți cuptorul la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
13
Periați picioarele cu o parte din gastrică și așezați-le sub broiler până când sunt glazurate și crocante, aproximativ 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
14
Pentru sos: într-o cratiță, combinați lichidul de coacere a picioarelor de curcan cu suficient stoc cald pentru a face 7 căni și păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De CurcanPicior De Curcan
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
15
Într-o cratiță mare la foc mediu, încălziți untul și uleiul până când uleiul începe să strălucească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
16
Adăugați morcovii, țelina și ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
17
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
18
Bateți făina și gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
19
Bateți vinul și gătiți până se reduce cu două treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20
Bateți în stocul fierbinte și boabele de piper negru și gătiți până se îngroașă. Aduceți la foc mic și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când gustul făinii a fost gătit și sosul acoperă spatele unei linguri de lemn, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
21
Se strecoară amestecul printr-o sită fină într-o cratiță curată, se aduce la foc mic și se gătește până se reduce ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
22
Adăugați gastrica rezervată de 1/4 cană de mandarină, lichiorul de portocale și boabele de piper roz și gătiți încă un minut. Condimentează cu sare și piper și amestecă coaja de mandarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
MandarinăMandarină
23
Serviți sosul alături de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri

Ingrediente

1Bucăți de caramele Heath Barboabe de piper negru întregiboabe de piper negru întregi1morcov, decojit și tocat grosiermorcov, decojit și tocat grosier3marimorcovi, tăiați în bucăți de 1 inchmorcovi, tăiați în bucăți de 1 inch1pedunculțelină, tocată grosierțelină, tocată grosier3tulpini marițelină, tăiată în bucăți de 1 inchțelină, tăiată în bucăți de 1 inch4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(1 uncie în greutate, aproximativ 4 până la 6 crenguțe)(1 uncie în greutate, aproximativ 4 până la 6 crenguțe)1Ceapa galbena medie, tocatastoc de pui de casă, încălzitstoc de pui de casă, încălzit1Ceapa galbena medie, tocatastoc de pui de casăstoc de pui de casă2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec1Coaja fină de mandarină rasăCoaja fină de mandarină rasă2Coaja fină de mandarineCoaja fină de mandarine591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăinăfăină1buchetPătrunjel mic proaspăt cu frunze platePătrunjel mic proaspăt cu frunze plate1buchetRozmarin proaspăt micRozmarin proaspăt mic1buchetSalvie proaspătă micăSalvie proaspătă mică1buchetCimbru proaspăt micCimbru proaspăt mic2cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilr mierer miere12creveți și cu veneSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec12creveți și cu veneUlei de măsline, pentru periajul curcanuluiUlei de măsline, pentru periajul curcanului1(vinete)Ceapă spaniolă, tocată grosierCeapă spaniolă, tocată grosier21 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapă, cantonatăceapă, cantonată23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmlichior de portocale, cum ar fi Grand Marnierlichior de portocale, cum ar fi Grand Marnier1Oreos dublu umplutboabe de piper roz zdrobiteboabe de piper roz zdrobite9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc proaspăt de mandarinăsuc proaspăt de mandarină8kilogramecurcan întreg proaspăt, clătit bine și uscatcurcan întreg proaspăt, clătit bine și uscat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt nesăratunt nesărat
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate52
Revista