Curcan la grătar, Brie și Sandwich cu unt de mere cu rucola

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcan la grătar, Brie și sandviș cu unt de mere cu Arugulan. Această rețetă servește 1 și costă 13,25 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 141g de proteine, 132g de grăsime, și un total de 2454 calorii. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați untul de mere, curcanul prăjit, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este uimitor. Încercați Curcan , unt de mere și brânză la grătar cu rucola (opțiunea GF!), Curcan la grătar și Sandwich Brie cu chutney de afine, și Curcan afumat, Brie, măr verde și sandviș cu Năsturel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Întindeți fiecare dintre cele 4 felii de pâine cu 1/2 lingură de unt. Acum întindeți fiecare cu 1 lingură de unt de mere. Acoperiți fiecare felie de pâine cu câteva felii de curcan, acoperiți-o cu 2 până la 3 felii de brie (suficient pentru a acoperi curcanul) și, în final, aranjați 2 până la 3 frunze de rucola deasupra.
Întindeți restul de 4 felii de pâine cu 1/2 lingură de unt și așezați-le, cu părțile unse în jos, peste brânză; apăsați ușor.
Încălziți o tigaie mare din fontă sau altă tigaie grea la foc mediu-mic.
Adăugați restul de 1 lingură de unt și lăsați-l să se topească pentru a acoperi uniform fundul tigaiei.
Adăugați cât mai multe sandwich-uri care se vor potrivi confortabil (fie 2, fie
și gătiți 2 până la 3 minute până când pâinea se rumeneste și brânza începe să se topească. Întoarceți și gătiți încă 2 până la 3 minute pentru a rumeni pâinea. (
Adăugați o altă lingură de unt și gătiți restul de sandvișuri, dacă aveți nevoie.)
Tăiați sandvișurile în jumătate și serviți fierbinte.