Curcan Glazurat Cu Rom

Curcan Glazurat Cu Rom
Rum Turcia glazurate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 1698 calorii, 165g de proteine, și 66g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.97 pe portie, această rețetă acoperă 54% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați Ciuperci sotate, curcan, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Inel De Ananas La Grătar Rom Sundae #SummerDessertWeek, Curcan Glazurat Cu Smochine, și Turcia Glazurată Cu Melasă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipamente speciale: 2 tigăi mari de prăjire cu mânere și v-rack-uri termometru citit Instant 2 (2-quart) Caserole vase foarte mari de amestecare
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
3
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, topiți 4 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se adaugă ceapa, morcovii și țelina și se sotează până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
6
Transferați într-un bol mare de amestecare și aruncați cu pătrunjel, salvie, castane, mere, afine uscate, ciuperci și pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
CastaneCastane
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
7
Se toarnă ouăle, stocul și restul de 12 linguri de unt topit, se condimentează cu sare și piper și se aruncă din nou bine. Dacă umplutura este prea uscată, adăugați un pic mai mult stoc sau apă. Totuși, nu ar trebui să fie saturat sau ud.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
8
Așezați curcanul pe un suport într-o tigaie. Frecați deschiderea cavității cu sare și piper. Cu degetele, separați cu grijă cât mai mult din pielea curcanului de sân, după cum puteți, încercând să nu străpungeți nicio gaură în piele pe măsură ce mergeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
9
Într-un bol mic de amestecare amestecați împreună 8 linguri de unt înmuiat cu 1 cană de zahăr brun. Ungeți aproximativ jumătate din amestecul de unt și zahăr înmuiat peste piept sub piele. Frecați amestecul rămas de unt și zahăr peste tot curcanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
10
Umpleți ușor curcanul cu umplutura de castane răcită. Dacă există umplutură suplimentară, coaceți-o într-un vas de copt cu unt lângă curcanul din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Prăjiți curcanul umplut aproximativ 3 până la 3 1/2 ore, bătând adesea în ultima oră de gătit cu glazura de rom cu unt sau până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a piciorului de curcan înregistrează 155 de grade F; va continua să gătească încă 20 de minute sau cam așa ceva din cuptor. Dacă pielea de curcan începe să se întunece prea mult, cortați-o cu folie în timp ce se prăjește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rom Cu UntRom Cu Unt
Picior De CurcanPicior De Curcan
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
12
În timp ce curcanul gătește, într-o cratiță mică combinați restul de 8 linguri de unt cu 1 cană de zahăr brun, scorțișoară măcinată, nucșoară proaspăt măcinată, rom întunecat și puțină sare și piper. Se aduce la fierbere, apoi se coboară și se fierbe timp de 10 minute până se îngroașă ușor și seamănă cu siropul, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Rom închisRom închis
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
13
Transferați curcanul pe o placă de sculptură pentru a vă odihni și a acoperi ușor cu folie și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
14
Periați exteriorul curcanului cu amestec de sirop pentru a obține un aspect glazurat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista