Curcan glazurat cu citrice cu sos Chipotle

Curcan glazurat cu citrice cu sos Chipotle
Curcan glazurat cu citrice cu sos Chipotle ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 873 calorii, 105g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de bulion de pui cu conținut scăzut de sare, unt, ardei iute chipotle și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Încercați Chipotle Fulgi De Curcan Glazurați Cu Citrice, Curcan și sos de citrice perfecte, și Turcia de sud-vest cu sos Chipotle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță mică grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc. Se amestecă următoarele 7 ingrediente. Congelați până când amestecul începe să se întărească, dar este încă răspândit, aproximativ 30 de minute. Puneți deoparte 1/2 cană glazură de citrice pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
SosSos
1
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adauga ceapa si piese de curcan rezervate si saut pana cand ceapa se rumeneste foarte intens, aproximativ 22 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Toată TurciaToată Turcia
3
Adăugați morcovi, țelină și roșii în tigaie și aruncați pentru a amesteca. (Glazura și amestecul de legume pot fi făcute cu 1 zi înainte. Se acoperă separat și se răcește. Acoperiți curcanul și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
TomateTomate
MorcovMorcov
țelinățelină
Toată TurciaToată Turcia
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Setați raftul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Așezați raftul mic în centrul tăvii mari de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
6
Presărați amestecul de legume cu părți de curcan în jurul raftului. Clătiți curcanul în interior și în exterior; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Toată TurciaToată Turcia
7
Așezați curcanul pe raft în tigaie. Începând de la capătul gâtului, glisați cu atenție mâna între piele și carnea de sân pentru a slăbi pielea. Frecați 1/2 cană glazură de citrice peste carnea de sân sub piele. În cazul în care umplutura curcan, lingura umplutura vag în gât și cavitățile principale. Puneți vârfurile aripilor sub curcan; legați picioarele împreună pentru a ține forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Toată TurciaToată Turcia
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
CarneCarne
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
8
Periați 1/3 cană glazură deasupra și părțile laterale ale curcanului (nu partea de jos); rezervați orice glazură rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
9
Presărați curcanul generos cu sare și piper. Acoperiți curcanul (nu tigaia) cu folie. Prăjiți 30 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 buc.F; adăugați 1 cană de bulion în tigaie. Apăsați folia strâns în jurul curcanului (nu tigaie). Prăjiți 1 oră 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Toată TurciaToată Turcia
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
10
Adăugați 1 cană de bulion în tigaie. Prajiti curcanul pana cand termometrul introdus in cea mai groasa parte a coapsei Inregistreaza 175 F, adaugand 1 cana de bulion la fiecare 30 de minute, ridicand folia pentru a unge cu sucuri de tigaie si indepartand folia in ultimele 15 minute pentru a rumeni curcanul, cu aproximativ 3 ore si 30 de minute mai mult daca nu este umplut sau 4 ore si 15 minute daca este umplut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
11
Transferați curcanul pe platou. Cort cu folie; lăsați să stea 30 de minute (temperatura internă a curcanului va crește cu 5 până la 10 grade). Rezervați sucuri de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
1
Strecurați sucurile de tigaie în ceașcă de măsurare cu 8 căni, apăsând pe solide pentru a extrage o pulpă și cât mai mult lichid posibil; aruncați solidele în strecurătoare. Lingura de grăsime din partea de sus a sucurilor; aruncați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
SitaSita
TigaieTigaie
2
Adăugați suficient bulion de pui la sucurile de tigaie în ceașcă pentru a măsura 6 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se amestecă rezervat 1/2 cană glazură de citrice într-o cratiță mare grea la foc mediu până se topește. Adăugați treptat făină; bateți 1 minut. Treceți treptat în sucurile de tigaie. Se aduce la fierbere, amestecând până se omogenizează. Reduceți căldura la mediu; se fierbe până când sosul se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute. Condimentează sosul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
4
Periați orice glazură rămasă peste curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
5
Serviți curcanul cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
6
* Ardeii iute Chipotle conservați într-un sos picant de roșii, uneori numiți adobo, sunt disponibili pe piețele din America Latină, magazinele de alimente de specialitate și unele supermarketuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Sos De RoșiiSos De Roșii
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista