Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul glazurat cu merișor-portocaliu. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 130g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 1050 calorii. Pentru $ 2.96 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 35 de minute. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, pene portocalii, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un gluten gratuit și FODMAP prietenos dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Curcan Glazurat Cu Afine-Portocaliu, Curcan Glazurat Cu Afine-Portocaliu, și Curcan glazurat de afine cu umplutură de merișor-Cornbread pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați un suport pentru cuptor în treimea inferioară a cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Clătiți bucățile de curcan și uscați foarte bine cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Ungeți curcanul peste tot cu uleiul, apoi presărați cu sare și piper. Aranjați bucățile de curcan, cu pielea în sus, pe o foaie de copt cu capătul gros al sânilor și coapselor la colțuri și copanele în centru. Prăjiți timp de 1 oră și 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Copane De Pui
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Scoateți curcanul din cuptor și periați cu glazura de merișor-portocaliu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Turnați bulionul pe foaia de copt pentru a preveni arderea picăturilor și prăjiți curcanul încă 20 de minute, acoperind ușor cu folie dacă se rumenesc prea repede, până când un termometru citit instantaneu înregistrează 165 grade F până la 170 grade F în cea mai groasă parte a coapsei (nu lăsați termometrul să atingă osul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1-1/2 Cană Supă De Pui
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Transferați curcanul pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
7
Ungeți generos cu mai multă glazură și lăsați să se odihnească 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
8
Între timp, răzuiți toate sucurile de tigaie și bucățile rumenite din foaia de copt într-o ceașcă mare de măsurare. Îndepărtați și aruncați grăsimea care se ridică la suprafață. Într-o cratiță grea, medie, încălziți sucurile de tigaie degresate la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Nuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Bateti 2-3 linguri de glazura in sucurile tigaie (sau mai mult, dacă se dorește) pentru a face sos și se aduce la foc mic pentru arome pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Feliați curcanul și aranjați pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
11
Garnisiți cu crengute de plante, pene de portocale și afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
12
Serviți curcanul cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
13
Într-o cratiță mică, aduceți sucurile, marmelada și rozmarinul la fiert la foc mediu-mare. Se fierbe până când glazura se îngroașă suficient pentru a acoperi o lingură, șoptind des, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Nuci Pecan Tocate, Optional
14
Scoateți din căldură.
15
Bateți untul, apoi condimentați glazura cu sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant