Rețeta de coacere a fasolei de curcan poate fi făcută în aproximativ 35 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 358 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,03 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de melasă, ketchup, fasole neagră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 60%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Curcan Fasole Neagră Quinoa Coace, Curcan cu vârf de cartofi și coacere de fasole verde, și Resturi De Curcan? Încercați acest chili ușor picant de curcan și fasole Pinto.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, gătiți curcanul, ceapa și usturoiul la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți. Se amestecă ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Toată Turcia
Ceapă
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Transferați la un 1-1/2-qt uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 25-30 de minute sau până la bule.