Curcan de salvie lăcuit cu cafea cu sos de ochi roșii
Curcan de salvie lăcuit cu cafea cu sos Redeye ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 499 calorii, 72g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă $1.39 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, zahăr, crenguțe de salvie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Clementină-curcan sărat cu sos de ochi roșii, Cotlete de curcan prăjite cu pui cu sos de ochi roșii, și Parmezan-curcan prăjit cu salvie cu sos de salvie.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Pentru a pregăti curcanul, îndepărtați și aruncați măruntaiele și gâtul din curcan. Clătiți curcanul cu apă rece; se usucă. Tăiați excesul de grăsime. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
3
Așezați crenguțe de salvie și ceapă în cavitatea corpului. Legați capetele picioarelor cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1/2 Crenguță Rozmarin
4
Se toarnă 1/2 cană de apă în fundul unei tigaie pentru pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
5
Așezați curcanul pe raftul tăvii de broiler acoperit cu spray de gătit. Introduceți termometrul pentru carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
6
Coaceți la 350 timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Pentru a pregăti glazura, combinați 1 cană de cafea și următoarele 5 ingrediente (cafea prin piper) într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere; gatiti pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 8 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
8
Periați glazura peste curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Dressing Japonez De Susan Preparat
9
Coaceți încă 2 ore sau până când termometrul înregistrează 180, ungând ocazional cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
10
Așezați curcanul pe un platou. Acoperiți curcanul liber cu folie; lăsați să stea 15 minute. Nu aruncați picăturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
11
Așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă sau a unui bol de 2 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
12
Se toarnă picături în sac; lasa sa stea 10 minute (grăsime se va ridica la partea de sus). Sigilați punga; tăiați cu atenție 1 colț inferior al sacului.
13
Scurgeți picăturile într-un castron mic, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea. Rezervați 1 cană picături.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
14
Pentru a pregăti sosul, încălziți o cratiță mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
15
Adăugați șuncă; se sotează 2 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, Optional
16
Adăugați 1 cană de picături rezervate, bulion și 1/2 cană de cafea. Aduceți la fierbere; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
1-1/2 Cană Supă De Pui
17
Îndepărtați pielea din curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
18
Serviți curcanul cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt