Curcan cu unt de melasă

Curcan cu unt de melasă
Turcia cu unt de melasă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,71 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 708 calorii, 87G de proteine, și 37g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper măcinat grosier, curcan, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Melasă-Curcan Glazurat, Sandvișuri calde de curcan cu muștar de melasă Bourbon, și Piper Negru-Melasă De Rodie Curcan Glazurat.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F. Într-un castron, folosiți o furculiță sau o lingură de lemn pentru a combina 8 linguri de unt, melasă, sare, piper și suc de lămâie; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MelasăMelasă
UntUnt
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
BolBol
CuptorCuptor
2
Scoateți paharele de curcan și aruncați-le sau rezervați-le pentru o altă utilizare. Clătiți curcanul sub apă curgătoare rece. Se usucă complet cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Așezați pe un raft într-o tigaie. Folosind degetele, întindeți cu grijă amestecul de unt uniform sub piele, ajungând cât mai mult posibil fără a-l rupe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Așezați orice amestec de unt rămas în cavitate. Frecați restul de 2 linguri de unt deasupra pielii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
5
Adăugați aproximativ 1 cană de apă în tigaie. Prăjiți, neacoperit, până se rumenesc, aproximativ 45 de minute. Acoperiți ușor cu o foaie mare de folie. Continuați să prăjiți până când un termometru introdus într-o coapsă înregistrează 180 F, 2 1/2 până la 3 ore în total, în funcție de mărimea curcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
6
Lăsați să stea, acoperit, cel puțin 30 de minute înainte de feliere.Bacsis: untul de melasă conferă curcanului o aromă bogată și o culoare lustruită. Nu este nevoie de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MelasăMelasă
UntUnt
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate23
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista