Curcan cu unt de melasă
Turcia cu unt de melasă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,71 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 708 calorii, 87G de proteine, și 37g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper măcinat grosier, curcan, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Melasă-Curcan Glazurat, Sandvișuri calde de curcan cu muștar de melasă Bourbon, și Piper Negru-Melasă De Rodie Curcan Glazurat.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F. Într-un castron, folosiți o furculiță sau o lingură de lemn pentru a combina 8 linguri de unt, melasă, sare, piper și suc de lămâie; pus deoparte.
Scoateți paharele de curcan și aruncați-le sau rezervați-le pentru o altă utilizare. Clătiți curcanul sub apă curgătoare rece. Se usucă complet cu prosoape de hârtie.
Așezați pe un raft într-o tigaie. Folosind degetele, întindeți cu grijă amestecul de unt uniform sub piele, ajungând cât mai mult posibil fără a-l rupe.
Așezați orice amestec de unt rămas în cavitate. Frecați restul de 2 linguri de unt deasupra pielii.
Adăugați aproximativ 1 cană de apă în tigaie. Prăjiți, neacoperit, până se rumenesc, aproximativ 45 de minute. Acoperiți ușor cu o foaie mare de folie. Continuați să prăjiți până când un termometru introdus într-o coapsă înregistrează 180 F, 2 1/2 până la 3 ore în total, în funcție de mărimea curcanului.
Lăsați să stea, acoperit, cel puțin 30 de minute înainte de feliere.Bacsis: untul de melasă conferă curcanului o aromă bogată și o culoare lustruită. Nu este nevoie de sos.