Curcan cu umplutură de șuncă țărănească

Curcan cu umplutură de șuncă țărănească
Rețeta de Curcan cu Umplutură de Șuncă de țară poate fi preparată în aproximativ 5 ore și 15 minute . Această rețetă conține 12 porții, cu 894 de calorii , 89 g de proteine și 32 g de grăsimi fiecare. Pentru 1,99 USD per porție , această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Va fi un succes la evenimentul dvs. de Ziua Recunoștinței . Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. O persoană a considerat această rețetă aromată și sățioasă. Un amestec de curcan, cimbru, pâine de o zi și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este oferită de Taste of Home. Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 68% . Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Piept de curcan la grătar cu umplutură cremini cu merișoare și mere , Cartofi de țară și Pui la doză de bere, Legume în stil țărănesc cu usturoi copt .

Instrucțiuni

1
Așezați cuburile de pâine într-un singur strat într-o tavă de copt de 33 cm x 23 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
2
Coaceți la 160°C timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Puneți într-un bol mare; dați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Într-o tigaie mare, prăjiți șunca în unt timp de 5-10 minute sau până când marginile devin crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Scoateți cu o lingură cu crepitatoare și așezați peste cuburi de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6
În aceeași tigaie, căliți ceapa, țelina, salvia, cimbrul și ardeiul până când legumele se înmoaie; amestecați-le cu pâinea și șunca. Adăugați suficientă supă pentru a le umezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Chiar înainte de coacere, umpleți curcanul. Înfigeți găurile în țepușe; legați pulpele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
8
Așezați pe un grătar într-o tavă de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
9
Coaceți la 325° timp de 4-1/2 până la 5 ore sau până când termometrul arată 185°.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Când curcanul începe să se rumenească, acoperiți-l ușor cu o folie de aluminiu și ungeți-l cu unt, dacă este necesar. Acoperiți curcanul și lăsați-l să stea 20 de minute înainte de a scoate umplutura și a-l tranșa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate40
Revista