Turcia cu umplutură de nuci de praz ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. O porție conține 392 calorii, 38g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 20 și costă $1.08 pe portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de cimbru, praz, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Umplutură De Praz De Dovleac Cu Cârnați De Curcan, Umplutură De Ciuperci Și Praz, și Umplutură de ciuperci și praz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Sote prazul, ceapa și cimbru în 1/2 cană de unt într-o tigaie mare până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Transferați amestecul de praz într-un castron; adăugați alune și următoarele 6 ingrediente. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Scoateți măruntaiele și gâtul din curcan. Clătiți curcanul sub apă rece; se usucă. Împachetați aproximativ 7 căni de amestec de praz în cavitatea curcanului. Puneți picioarele sub clapa de piele în jurul cozii sau închideți cavitatea cu frigarui și fermă. Legați capetele picioarelor de coadă cu șnur. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Periați curcanul cu 2 linguri de unt și așezați-l, cu pieptul în sus, pe un suport într-o tigaie. Introduceți termometrul de carne în partea de carne a coapsei. Acoperiți cu folie de aluminiu rezistentă și coaceți la 325 timp de 2 ore. Descoperiți și ungeți cu restul de 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Coaceți 2 ore sau până când termometrul de carne înregistrează 18
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Puneți amestecul de praz rămas într-o caserolă de 1 litru acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
7
Coaceți la 325 timp de 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Serviți cu curcan. Dacă doriți, garnisiți cu fructe proaspete și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe Proaspete
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt