Curcan cu umplutură de nuci de praz
Turcia cu umplutură de nuci de praz ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. O porție conține 392 calorii, 38g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 20 și costă $1.08 pe portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de cimbru, praz, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Umplutură De Praz De Dovleac Cu Cârnați De Curcan, Umplutură De Ciuperci Și Praz, și Umplutură de ciuperci și praz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sote prazul, ceapa și cimbru în 1/2 cană de unt într-o tigaie mare până se înmoaie.
Transferați amestecul de praz într-un castron; adăugați alune și următoarele 6 ingrediente. Acoperiți și răciți.
Scoateți măruntaiele și gâtul din curcan. Clătiți curcanul sub apă rece; se usucă. Împachetați aproximativ 7 căni de amestec de praz în cavitatea curcanului. Puneți picioarele sub clapa de piele în jurul cozii sau închideți cavitatea cu frigarui și fermă. Legați capetele picioarelor de coadă cu șnur. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub curcan.
Periați curcanul cu 2 linguri de unt și așezați-l, cu pieptul în sus, pe un suport într-o tigaie. Introduceți termometrul de carne în partea de carne a coapsei. Acoperiți cu folie de aluminiu rezistentă și coaceți la 325 timp de 2 ore. Descoperiți și ungeți cu restul de 2 linguri de unt.
Coaceți 2 ore sau până când termometrul de carne înregistrează 18
Puneți amestecul de praz rămas într-o caserolă de 1 litru acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 325 timp de 25 de minute.
Serviți cu curcan. Dacă doriți, garnisiți cu fructe proaspete și cimbru.