Curcan cu sare de condimente cu sos de cidru
Curcanul cu sare de condimente cu sos de cidru este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 12 și costă 1,84 USD pe porție. O porție conține 503 calorii, 71G de proteine, și 19g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de păstăi de cardamom grosier, boabe de piper grosier, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Curcan sărat cu soia și cidru pe Puncte de pâine prăjită cu sos de arțar-soia, Curcan cu crustă de ierburi cu sos de cidru de mere, și Curcan cu saramură de cidru cu glazură de arțar-cidru.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un vas mare la foc mediu-mare. Gatiti pana se dizolva sarea.
Scoateți tigaia de pe foc; se răcește complet.
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul din curcan sau rezervați pentru o altă utilizare. Tăiați excesul de grăsime. Legați capetele picioarelor împreună cu sfoară de bucătărie. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub curcan.
Adăugați curcanul în tigaie, întorcându-se pentru a acoperi. Acoperiți și dați-l la frigider timp de 24 de ore, întorcând curcanul ocazional.
Preîncălziți cuptorul la 45
Scoateți curcanul din saramură; aruncați saramura. Clătiți curcanul cu apă rece; se usucă.
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, într-o tigaie.
Se toarnă 1 cană bulion în tigaie.
Coaceți la 450 timp de 30 de minute.
Reduceți temperatura cuptorului la 350 (nu scoateți curcanul din cuptor).
Coaceți curcanul la 350 timp de 1 1/2 ore sau până când termometrul introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 16
Scoateți curcanul din cuptor; lăsați să stea 30 de minute.
Îndepărtați și aruncați pielea.
Așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni.
Se toarnă picături în sac; lasa sa stea 10 minute (grăsime se va ridica la partea de sus). Sigilați punga; tăiați cu atenție 1 colț inferior al sacului.
Scurgeți picăturile într-o cană de măsurare, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere (rezervați 1 lingură de grăsime).
Combinați picăturile, bulionul rămas și cidrul într-un castron mic.
Așezați tigaia pentru pui pe plită la foc mediu, răzuind pentru a slăbi bucățile rumenite. Cântăriți sau lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Adăugați făină și grăsime rezervată în tigaie; gatiti 1 minut, amestecand frecvent. Adăugați încet amestecul de bulion, amestecând cu un tel; gatiti 4 minute sau pana se ingroasa, amestecand ocazional. Se amestecă 1/4 linguriță de piper negru.