Curcan cu sare de condimente cu sos de cidru

Curcan cu sare de condimente cu sos de cidru
Curcanul cu sare de condimente cu sos de cidru este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 12 și costă 1,84 USD pe porție. O porție conține 503 calorii, 71G de proteine, și 19g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de păstăi de cardamom grosier, boabe de piper grosier, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Curcan sărat cu soia și cidru pe Puncte de pâine prăjită cu sos de arțar-soia, Curcan cu crustă de ierburi cu sos de cidru de mere, și Curcan cu saramură de cidru cu glazură de arțar-cidru.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 7 ingrediente într-un vas mare la foc mediu-mare. Gatiti pana se dizolva sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți tigaia de pe foc; se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul din curcan sau rezervați pentru o altă utilizare. Tăiați excesul de grăsime. Legați capetele picioarelor împreună cu sfoară de bucătărie. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
4
Adăugați curcanul în tigaie, întorcându-se pentru a acoperi. Acoperiți și dați-l la frigider timp de 24 de ore, întorcând curcanul ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți curcanul din saramură; aruncați saramura. Clătiți curcanul cu apă rece; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SaramurăSaramură
ApăApă
7
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
8
Se toarnă 1 cană bulion în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Coaceți la 450 timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Reduceți temperatura cuptorului la 350 (nu scoateți curcanul din cuptor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Coaceți curcanul la 350 timp de 1 1/2 ore sau până când termometrul introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
12
Scoateți curcanul din cuptor; lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Îndepărtați și aruncați pielea.
14
Așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
15
Se toarnă picături în sac; lasa sa stea 10 minute (grăsime se va ridica la partea de sus). Sigilați punga; tăiați cu atenție 1 colț inferior al sacului.
16
Scurgeți picăturile într-o cană de măsurare, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere (rezervați 1 lingură de grăsime).
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
17
Combinați picăturile, bulionul rămas și cidrul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
CidruCidru
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
18
Așezați tigaia pentru pui pe plită la foc mediu, răzuind pentru a slăbi bucățile rumenite. Cântăriți sau lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
SobaSoba
CuțitCuțit
19
Adăugați făină și grăsime rezervată în tigaie; gatiti 1 minut, amestecand frecvent. Adăugați încet amestecul de bulion, amestecând cu un tel; gatiti 4 minute sau pana se ingroasa, amestecand ocazional. Se amestecă 1/4 linguriță de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista