Curcan cu Castane glazurate, păstârnac și ciuperci

Curcan cu Castane glazurate, păstârnac și ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul cu Castane glazurate, păstârnac și ciuperci. O porție conține 1280 calorii, 125g de proteine, și 63G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 5.68 pe portie, această rețetă acoperă 56% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, cimbru, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Umplutură cu cârnați italieni de curcan, ciuperci și castane de apă, Castane Ciuperci, Dovlecei Și Cicory Roșu, și Ciuperci sălbatice cu castane și cimbru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți curcanul cu o zi înainte de prăjire: Pulse 10 linguri unt, 2 linguri cimbru tocat, boia, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un robot de bucătărie până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Scoateți gâtul și măruntaiele din curcan; aruncați ficatul și rezervați gâtul și restul măruntaielor. Uscați curcanul în interior și în exterior cu prosoape de hârtie. Slăbiți pielea peste sân, glisați linguri de unt condimentat dedesubt și neteziți pentru a acoperi uniform carnea. Frecați pielea cu untul condimentat rămas. Condimentează cavitatea cu sare și piper și umple cu 2 cipollinis, 3 crenguțe de cimbru și crenguțele de pătrunjel. La frigider, neacoperit, peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Ceapă CipolliniCeapă Cipollini
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
FicatFicat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Fierbeți gâtul, castanele, bulionul și 4 căni de apă într-o cratiță medie la foc mic, parțial acoperite, până când castanele sunt pline, 50 de minute până la 1 oră. Se strecoară, se aruncă gâtul și se rezervă castanele și bulionul în boluri separate. (Acest lucru se poate face cu o zi înainte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Aduceți curcanul la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
5
Așezați un suport în poziția cea mai joasă a cuptorului și scoateți celelalte rafturi; preîncălziți la 400 de grade. Condimentează curcanul peste tot cu sare și piper și umple jumătățile de lămâie în cavitate. Legați picioarele împreună cu sfoară. Aliniați un suport de prăjire cu un strat dublu de folie și puneți-l într-o tigaie de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Așezați curcanul, cu pieptul în jos, pe folie și prăjiți 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Scoateți tigaia din cuptor și întoarceți pieptul de curcan în sus, aruncând folia. Prăjiți până se rumenesc și un termometru introdus în coapsă înregistrează 160 de grade, încă 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Între timp, pregătiți legumele: topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu, apoi adăugați restul de 12 cipollinis și 2 crenguțe de cimbru și gătiți până devin aurii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Ceapă CipolliniCeapă Cipollini
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați păstârnacul și gătiți până se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
10
Adăugați 3 căni din bulionul de castane rezervat și gătiți până când legumele sunt fragede, aproximativ 12 minute. Creșteți căldura la mediu-mare și gătiți până la glazurare, încă aproximativ 10 minute. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
CastaneCastane
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
11
Transferați curcanul pe o tăietură și așezați tigaia de prăjire cu picături la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
12
Bateți făina până se rumenesc, apoi bateți în 2 1/2 căni de bulion de castane. Se fierbe până când sosul acoperă o lingură, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
13
Topiți 2 linguri de unt într-o altă tigaie, adăugați ciupercile și gătiți până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Adăugați castanele rezervate și gătiți până la prăjit, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper, apoi se adaugă la legumele glazurate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
CastaneCastane
15
Bateti in cele 2 linguri de unt rece, apoi amestecati otetul, arpagicul si patrunjelul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
16
Serviți curcanul cu legumele și sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
17
Fotografie de Steve Giralt
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate67
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista