Curcan cu Castane glazurate, păstârnac și ciuperci

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul cu Castane glazurate, păstârnac și ciuperci. O porție conține 1280 calorii, 125g de proteine, și 63G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 5.68 pe portie, această rețetă acoperă 56% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, cimbru, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Umplutură cu cârnați italieni de curcan, ciuperci și castane de apă, Castane Ciuperci, Dovlecei Și Cicory Roșu, și Ciuperci sălbatice cu castane și cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți curcanul cu o zi înainte de prăjire: Pulse 10 linguri unt, 2 linguri cimbru tocat, boia, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un robot de bucătărie până se combină.
Scoateți gâtul și măruntaiele din curcan; aruncați ficatul și rezervați gâtul și restul măruntaielor. Uscați curcanul în interior și în exterior cu prosoape de hârtie. Slăbiți pielea peste sân, glisați linguri de unt condimentat dedesubt și neteziți pentru a acoperi uniform carnea. Frecați pielea cu untul condimentat rămas. Condimentează cavitatea cu sare și piper și umple cu 2 cipollinis, 3 crenguțe de cimbru și crenguțele de pătrunjel. La frigider, neacoperit, peste noapte.
Fierbeți gâtul, castanele, bulionul și 4 căni de apă într-o cratiță medie la foc mic, parțial acoperite, până când castanele sunt pline, 50 de minute până la 1 oră. Se strecoară, se aruncă gâtul și se rezervă castanele și bulionul în boluri separate. (Acest lucru se poate face cu o zi înainte.)
Aduceți curcanul la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de prăjire.
Așezați un suport în poziția cea mai joasă a cuptorului și scoateți celelalte rafturi; preîncălziți la 400 de grade. Condimentează curcanul peste tot cu sare și piper și umple jumătățile de lămâie în cavitate. Legați picioarele împreună cu sfoară. Aliniați un suport de prăjire cu un strat dublu de folie și puneți-l într-o tigaie de prăjire.
Așezați curcanul, cu pieptul în jos, pe folie și prăjiți 45 de minute.
Scoateți tigaia din cuptor și întoarceți pieptul de curcan în sus, aruncând folia. Prăjiți până se rumenesc și un termometru introdus în coapsă înregistrează 160 de grade, încă 30 până la 35 de minute.
Între timp, pregătiți legumele: topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu, apoi adăugați restul de 12 cipollinis și 2 crenguțe de cimbru și gătiți până devin aurii, aproximativ 5 minute.
Adăugați păstârnacul și gătiți până se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Adăugați 3 căni din bulionul de castane rezervat și gătiți până când legumele sunt fragede, aproximativ 12 minute. Creșteți căldura la mediu-mare și gătiți până la glazurare, încă aproximativ 10 minute. Păstrați cald.
Transferați curcanul pe o tăietură și așezați tigaia de prăjire cu picături la foc mediu-mare.
Bateți făina până se rumenesc, apoi bateți în 2 1/2 căni de bulion de castane. Se fierbe până când sosul acoperă o lingură, aproximativ 5 minute.
Topiți 2 linguri de unt într-o altă tigaie, adăugați ciupercile și gătiți până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Adăugați castanele rezervate și gătiți până la prăjit, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper, apoi se adaugă la legumele glazurate.
Bateti in cele 2 linguri de unt rece, apoi amestecati otetul, arpagicul si patrunjelul tocat.
Serviți curcanul cu legumele și sosul.
Fotografie de Steve Giralt