Curcan Creol Prăjit
Curcanul creol prăjit ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 105g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 692 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 8 și costă $1.84 pe portie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți condimente creole, ulei de arahide, curcan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Caramel De Arahide Sărate ca desert. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Curcanul meu preferat prăjit {și nici măcar nu-mi place curcanul!}, Curcan Prăjit, și Curcan Prăjit.
Instrucțiuni
Se toarnă ulei într-o friteuză de curcan cu propan adânc la 10 până la 12 inci de sus; încălziți la 350 la o flacără medie-mică conform instrucțiunilor producătorului (aproximativ 45 de minute).
Între timp, îndepărtați măruntaiele și gâtul din curcan și clătiți curcanul cu apă rece.
Scurgeți bine cavitatea; se usucă. Slăbiți și ridicați pielea din curcan cu degetele, fără a detașa complet pielea; întindeți 1 lingură. Condimente Creole sub piele. Înlocuiți cu atenție pielea.
Se Presara 1 Lingura. Condimente Creole în interiorul cavității; frecați în cavitate.
Presărați în afara curcanului cu restul de 2 linguri. Condimente Creole; frecați în piele.
Lăsați curcanul să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Așezați curcanul pe tija friteuzei. Coborâți cu grijă curcanul în ulei fierbinte cu atașament de tijă.
Prăjiți 35 până la 45 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune a coapsei înregistrează 165 (aproximativ 3 minute pe kilogram plus încă 5 minute. Păstrați temperatura uleiului între 300 și 325).
Scoateți curcanul din ulei; scurgeți și lăsați să stea cu 30 de minute înainte de feliere.
* Curcanul întreg congelat, dezghețat, poate fi înlocuit.