Curcan-chiftele de curmale cu linte și sos de iaurt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați chiftele de curcan cu linte și sos de iaurt. Această rețetă servește 4. Pentru $3.38 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 732 calorii, 53G de proteine, și 22g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, ouă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi bățul de scorțișoară, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de scorțișoară cu chipsuri de scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Chiftele falafel de curcan cu sos de iaurt cu lămâie, Chiftele de dovlecei de curcan cu sos de iaurt cu lămâie, și Chiftele mediteraneene de curcan cu sos de iaurt cu ierburi.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați curcanul măcinat cu firimiturile de pâine, curmale, ouă, semințe de susan, ulei de susan, 2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper. Acoperiți și dați la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia Terestră
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
5 Uncii De Ceață Tocată
Ciupiți Semințele De Susan Alb
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Date
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Între timp, într-o cratiță medie, acoperiți lintea, usturoiul, cimbru și bățul de scorțișoară cu 2 centimetri de apă; se aduce la fierbere. Se fierbe la foc moderat până când lintea este fragedă, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Linte
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Scurgeți lintea și transferați-o într-un castron; alegeți și aruncați condimentele. Se amestecă uleiul de măsline și oțetul în linte și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Linte
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Formați amestecul de curcan în chiftele de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6
Întindeți chiftelele pe o foaie de copt cu margini mari ușor unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
7
Coaceți timp de 20 de minute, sau până se rumenesc pe fund și se fierbe.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Între timp, amestecați iaurtul cu sucul de lămâie, menta și coaja de lămâie și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
9
Serviți chiftelele cu linte și iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Linte
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse